Ana SayfaDedikoduKibariye eşini affetti!

İlgili Postlar

Kibariye eşini affetti!

Kibariye’nin eşi 37 yaşındaki Ali Küçükbalçık, Kibariye’yi aldatmıştı. Boşanma kararı konusunda düşünme aşamasındayım diyen Kibariye eşini affetti!

Neler Oldu?

Ali Küçükbalçık, iddialara göre Lübnanlı spor hocası olduğu söylenen Doha Elenouty’i kızlarını zayıflatması için sürekli eve getiriyordu. Doha’nın hamile kaldığını ve işleri kötüye gitti ve maddi olarak zor bir döneme girdi. Bu yüzden Kibariye’ye 10 milyon lira kaybettirmişti.

Aldatılan Kibariye: En çok kızıma üzülüyorum!

Boşanmıyorum

Kibariye, Ali Küçükbalçık ile 1999’da evlenmişti. 2000 tarihinde kızları Birgül dünyaya gelmişti. Ali Küçükbalçık’ın geçtiğimiz haftalarda Lübnanlı Doha Elenouty ile yasak ilişki yaşadığı ortaya atılmıştı. Bu söylenti üzerine Kibariye’nin evi terk ettiği ve otele yerleştiği söylenmişti. Açıklama yapan Kibariye, “Boşanma kararı konusunda düşünme aşamasındayım” dedi.

Boşanmaktan vazgeçen Kibariye, “Kızım ve eşim ile evimdeyim. Aileme ve yuvama sahip çıkıyorum. Kimse bizim mutluluğumuzu bozamaz. Ali’nin ihanet ettiğine inanmıyorum. Önemli olan aşkımız, Ali’nin borçları varsa bile borçlar ödenir önemli olan sevgimiz.” dedi. Eşinin 37’inci doğum gününü evlerinde kutlayan çift oldukça mutlu gözüküyor.

Kibariye’nin evliliği çatırdıyor! Evi terk etti!

Kibariye Kimdir?

Bilinen sahne ismi ile Kibariye ya da gerçek ismi ile Bahriye Tokmak, 10 Ağustos 1960 yılında Manisa Akhisar’da Kapaklı köyünde dünyaya geldi. Annesi Makbule hanım, babası ise Doğan beydir. Dokuz çocuğu olan ailesinin ilk çocuğudur. Pamuk ve tütün toplayarak kıt kanaat geçinen ailesinin maddi imkansızlıkları yüzünden hiç okula gidememiş. Küçük yaşlarda Akhisar’da bir gazinoda şarkı söyleyen Kibariye, Akhisar’da yaşayan Enver Düzay isimli bir müzisyen tarafından keşfedildi. Önceleri İzmir sahnelerinde şarkıcılık yaptı. Ardından Turgut Akyüz tarafından İstanbul’da Stardust gazinosunda sahne alması sağlandı. Bu, Kibariye’nin hayatının değişmesine neden oldu.

Devamı için; Kibariye kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler