Ana SayfaDedikoduApar Topar Evlenen Seren Serengil, Annesinden Özür Diledi

İlgili Postlar

Apar Topar Evlenen Seren Serengil, Annesinden Özür Diledi

Ani bir karar ile çıktıkları tatilde evlenen Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinin gündeme bomba gibi düştü. Ne olduğunu çiftin ne ailesi ne yakınları anlarken, Seren Serengil annesinden özür diledi. Sosyal medya hesabında annesinden özür dileyen Seren Serengil ne dedi? Detaylar haberimizde…

Seren Serengil ve Yaşar İpek Evlendi

Apar Topar Evlenen Seren Serengil, Annesinden Özür Diledi

Seren Serengil ve Yaşar İpek’ten İlk Nikah Paylaşımı

Yaşar İpek’in Seren Serengil’in zor günlerinde onun yanında olması ile başlayan aşk tüm hızıyla devam ediyor. Muhteşem bir nişan ile nişanlanan çift, zaman zaman magazin gündeminde konuşuluyor. Evleneceği tarihi duyuran, kimseden bir şey saklamayan her şeyi herkesin önünde yaşayan Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinden tüm sevenlerini şaşırtacak bir hamle geldi.

Haziran ayında evleneceklerini açıklayan Seren Serengil ve Yaşar İpek, ani bir kararla Fransa’da evlendi. Çiftin nikah törenine katılamayan yakın çevresi her şeyin bu kadar aceleye gelmesi kızaran çiftin mesaj bombardımanına tuttu. Gelen ‘Kırıldım’ mesajlarına dayanamayan Serengil, yaptığı paylaşımla herkesten özür diledi. Ayrıca annesinin bile haberi olmadığını söyleyen Seren Serengil, annesinden ayrıca özür diledi.

Seren Serengil, Yaşar İpek ile paylaştığı fotoğrafın altına, “Yarın duymayan kalmasın da bu sürprizin nasıl geliştiğini anlatıcam tabii yetişebilirsem 🙂 @nevinserengil nevin sultan kızma bu sürprizden haberim son anda oldu sırf senin şerefine düğün merasimi yapıcaz gönlünü alıcaz.” açıklaması yaparak annesinden özür diledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler