Ana SayfaDedikoduNurgül Yeşilçay'ın Sevgilisinin Komşusu Bağırdı: Necati Evli!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’ın Sevgilisinin Komşusu Bağırdı: Necati Evli!

Bilindiği üzere adının bir süredir aşk dedikodusu ile anılan Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay aşkı belgelendi. Çift sabaha kadar samimi bir şekilde eğlendikten sonra Kocabay’ın evine gittiler. Soruları yanıtsız bırakan çiftin yanı sıra Necati Kocabay’ın komşusunun “Necati evli” diye bağırması geceye damga vurdu. Nurgül Yeşilçay evli bir adamla mı birlikte? Detayları haberimizde…

Nurgül Yeşilçay’ın Sevgilisinin Komşusu Bağırdı: Necati Evli!

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın adı bir süredir yapımcı Necati Kocabay ile anılıyordu. Geçtiğimiz gün birlikte görüntülenen çift samimi bir şekilde eğlendi. Kulüpten sabaha karşı 05.00’te ayrılırken fotoğrafları çekildi. Görüntülenmemek için otopark kapısından çıkan, yine de objektiflerden kaçamayan Yeşilçay ile Kocabay, patlayan flaşlarla paniklemesi dikkatlerden kaçmadı.

Yeşilçay ile Kocabay, aceleyle bindikleri araçla Nişantaşı’na doğru hareket etti. Kocabay’ın evine giden ikili, binaya girecekleri sırada bir kez daha görüntülendi. Panikten kapıyı açmakta zorlanan Kocabay ile Yeşilçay, ilişkileriyle ilgili soruları gülümseyerek yanıtsız bıraktı. Buraya kadar her şey normal ilerlerken, çift eve girdikten sonra bir apartman sakini pencereyi açıp habercilere şöyle seslendi: “Siz paparazzi misiniz? Necati’yi mi çekiyorsunuz? Çok şaşırdım! Çünkü o evliydi.” sözleri damga vurdu.

Nurgül Yeşilçay’ın Sevgilisinin Komşusu Bağırdı: Necati Evli!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler