Ana SayfaDizilerGeçen ayın en çok okunan haberleri (Mayıs 2018)

İlgili Postlar

Geçen ayın en çok okunan haberleri (Mayıs 2018)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak Geçen ayın en çok okunan haberleri (Mayıs 2018) ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen en çok okunan ve etkileşim alan haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Mayıs 2018’in En Çok Okunan Haberleri

Burcu Sinem Ünsal’ın kocası Murat Ünsal kimdir? Aldatılma belgeleri neler?

Uzun zamandan beri Esra Erol’un programında yer alan Eda Gök ve Emre Albayrak çifti, kameralar önünde görülürken dün itibari ile gündeme gelen olayda Emre Albayrak’ın eşi Eda Gök’ü aldattığı ortaya çıktı. Bu olay sonrasında aldatma belgeleri de ekranlara getirilirken Burcu Sinem Ünsal ile ilişki yaşayan Emre Albayrak, birlikteliğin sona ermesine neden oldu.

Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı: Seda Sayan’ın yeğeni, solistle aldatıldı!

Esra Erol’un programında stüdyo şefliği yapan Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök Albayrak, yasak aşk skandalı ile şoke oldu. Programın orkestra şefi ile evli olan Eda Gök Albayrak, yedi yıllık eşi tarafından orkestranın evli olan solisti ile aldatıldı. Esra Erol programındaki yasak aşk skandalı tüm detaylarıyla haberimizde…

Herkes Aldatılan Eda Gök’e Destek Verirken, Teyzesi Seda Sayan Ne Yaptı?

Esra Erol’un programında stüdyo şefliği yapan, aynı zamanda da Seda Sayan’ın yeğeni olan Eda Gök Albayrak, yedi yıllık eşi Emrah Albayrak tarafından, evli ve ikiz çocuk sahibi solist Burcu Sinem Ünsal ile aldatıldı. Eda Gök Albayrak, eşi Emrah Albayrak’tan tek celsede boşandı. Boşanma aşamasında kimseye bir şey belli etmeyen Eda Gök, boşandığı gün canlı yayından açıklama yaparak her şeyi herkese duyurdu.

Ufak Tefek Cinayetler’den final haberi! Herkes şokta! Dizi bitiyor mu?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi hakkına bomba iddia! Star TV ekranlarında her Çarşamba akşamı yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler isimli dizinin final yapmaya hazırlandığı iddiaları bomba etkisi yarattı. Dizinin izleyicileri şoka girdi.Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat gibi ünlü oyuncuların başrolünde yer aldığı iddialı dizi Ufak Tefek Cinayetler dizisinin, önümüzdeki haftalarda sezon finali yapacak ve diğer sezonda kaldığı yerden devam edeceği biliniyordu. Ancak, gündeme bomba gibi düşen final iddiası, izleyiciyi telaşlandırdı.

Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek!

Esra Erol, bugün sunduğu programın başında stüdyo şefi Eda Gök hakkında yasak aşk skandalından bahsetmişti. Haberi verirken kendini tutamayıp ağlayan Esra Erol, oldukça zorlandı. Kocası tarafından en yakın arkadaşıyla aldatılan Eda Gök’te herkesten tam destek geldi. Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek geldi.

Esra Erol’un Programındaki İhanet Şokuna Esra Erol’dan İlk Tepki: Yazıklar Olsun Emrah!

Esra Erol’da programının orkestra şef olan Emrah Albayrak ile evli olan Eda Gök bugün 7 yıllık evliliğini bitirdi. Evliliğinin bitmesine neden ise Esra Erol’un solistlerin biri olan Burcu Sinem Ünsal oldu. Esra Erol bu çirkin olaya ilk tepkisini gösterdi. Esra Erol İhanet Şoku sonrası ilk açıklamasını yaptı. Esra Erol, programın başında bu haberi verdi. Oldukça üzgün olan Esra Erol ne diyeceğini tam olarak bilemese de uzun süredir beraber çalıştığı Eda Gök’e destek oldu. Açıklama yaptığı sırada zaman zaman göz yaşlarını tutamayan Esra Erol, Eda Gök’e sarıldı. Bu haberin buradan duyulmasını Eda Gök’ün kendisinin istediğini belirten Esra Erol, bu zamana kadar hiç kimseye bir şey belirtmediğinin de altını çizdi.

Fazilet Hanım ve Kızları final mi yapıyor? Yeni sezonda devam edecek mi?

Star TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, son zamanlarda reyting listesinde düşüş yaşamaya başladı. Ancak, dizinin kendine has bir izleyici kitlesi olması, şu an için dizinin ayakta kalmasını sağlıyor. Dizinin senaryosunda yapılan iniş çıkışlar izleyiciyi meraklandırırken sezon sonu geldi çattı.

İstanbullu Gelin’in Süreyya’sının şizofren olduğu ortaya çıktı! Gerçek çok farklıymış.

STAR TV ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamlarının izlenme rekorları kıran iddialı dizisi İstanbullu Gelin hakkında bomba etkisi yaratan bir gerçek ortaya çıktı. Dizinin melek karakteri Süreyya, aslında hiç de tanıdığımız gibi masum ve iyi bir karakter değilmiş.

İhanete uğrayan Esra Erol’un stüdyo şefi Eda Gök’e doğum günü mesajı!

Esra Erol ile birlikte yıllardan beri programın stüdyo şefliğini yapan Eda Gök, aynı programda yer alan Emrah Albayrak ile hayatını birleştirmişti. İki ismin evliliğe giden yolda ki tüm süreci yine programı izleyenler tarafından yakından takip edilirken geçtiğimiz günlerde canlı yayında yapılan açıklamalar ile birlikte Emrah Albayrak’ın Eda Gök’ü aldattığı ortaya çıkmıştı. Üstelik aldattığı isim Eda Gök’ün yakın arkadaş Burcu Sinem Ünsal’dı. Bu olay sonrasında üçlü arasında daha önceki dönemlerde yaşanan olaylar bir bir ortaya çıkarken Burcu Sinem Ünsal’ın sosyal medya hesabı üzerinden Eda Gök için paylaşmış olduğu doğum günü paylaşımı, en çok konuşulanlardan birisi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler