Ana SayfaDedikoduHerkes Aldatılan Eda Gök'e Destek Verirken, Teyzesi Seda Sayan Ne Yaptı?

İlgili Postlar

Herkes Aldatılan Eda Gök’e Destek Verirken, Teyzesi Seda Sayan Ne Yaptı?

Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı magazin gündemine bomba gibi düştü. Seda Sayan’ın yeğeni olan Eda Gök, 7 yıllık evliliğini “ihanet” iddiası ile tel celsede bitirdi. Peki, herkes sosyal medyada Eda Gök’e destek olurken, teyzesi Seda Sayan ne yaptı? Detaylar haberimizde…

Esra Erol’un Programında Yasak Aşk Skandalı

Herkes Aldatılan Eda Gök’e Destek Verirken, Teyzesi Seda Sayan Ne Yaptı?

Eda Gök Kimdir? 

Esra Erol’un programında stüdyo şefliği yapan, aynı zamanda da Seda Sayan’ın yeğeni olan Eda Gök Albayrak, yedi yıllık eşi Emrah Albayrak tarafından, evli ve ikiz çocuk sahibi solist Burcu Sinem Ünsal ile aldatıldı. Eda Gök Albayrak, eşi Emrah Albayrak’tan tek celsede boşandı. Boşanma aşamasında kimseye bir şey belli etmeyen Eda Gök, boşandığı gün canlı yayından açıklama yaparak her şeyi herkese duyurdu.

Emrah Albayrak Kimdir? 

Esra Erol programa durgun çıktı, daha sonra ise konuşmakta zorlana zorlana olayı anlattı. Kimi zaman gözyaşlarını tutamayan Esra Erol zor anlar yaşadı. Boşandığı gün yaşadığı ihanetin herkesin öğrenmesini isteyen Eda Gök ise, soğuk kanlılığını korudu. Haber yayınlanır yayınlanmaz Eda Gök’e sosyal medyadan destek mesajları yağdı.

Burcu Sinem Ünsal Kimdir?

Eda Gök’e herkes destek mesajları verdi. Dikkatleri çeken asıl olay ise Eda Gök’ün teyzesi olan Seda Sayan oldu. Sosyal medyada zor zamanlardan geçen Eda Gök’e herkes destek mesajları atarken Seda Sayan bu konuyla alakalı hiçbir paylaşım yapmadı. Seda Sayan’ın bu denli sessiz kalması herkesin dikkatini çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler