Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'nin Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!

Her yaptığı, her söylediği günlerce konuşulan Aleyna Tilki’den yine olay yaratacak bir hamle geldi. Genç yeteneklerimizden biri olan Aleyna Tilki, sosyal medyada fotoğrafını paylaştı. Fakat fotoğrafta Aleyna Tilki’den çok yamulttuğu deniz konuşuldu! Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’nin Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!

Aleyna Tilki Kimdir?

18 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin her yaptığı olay olmaya devam ediyor. Sürekli magazin gündeminde olan Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımları ile de sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki’ye bir sürü yorum geldi. Fakat yorumlar genç şarkıcı için değil yamulttuğu deniz için yapıldı.

Genç şarkıcının paylaşımındaki detay dikkatli gözlerden kaçmadı. Fotoğraftaki photoshopu farkeden takipçileri, Tilki’nin paylaşımının altına, şu yorumları yaptı: “Alt bacağı üst bacağından kalın. Bu nasıl shop?” “Aleyna’nın güzelliğine deniz bile dayanamayıp yamulmuş” “Shopla kendini yapıştırmış gibi çıkmışsın” “Shop yapmak için biraz acemisin” “Hangi shop programı kullanıyorsun? Shop yaparken dikkat et deniz yamulmuş”

Aleyna Tilki Set Çalışanlarını Ağlattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler