Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki bezdirdi; set çalışanını ağlattı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki bezdirdi; set çalışanını ağlattı

Son dönemlerin konuşulan isimlerinden birisi olan Aleyna Tilki’nin son klip çalışmanın olaylı geçtiği öğrenildi. İşte konuyla ilgili detaylar.

Türkiye’nin genç yıldızlarından birisi olarak gösterilen Aleyna Tilki zaman zaman yaptıklarıyla da tepki topluyor. Bugüne kadar sosyal medyada zaman zaman yoğun bir şekilde eleştiri alan Aleyna Tilki’nin klip çalışması da olaylı geçti. Yalnız Çiçek adlı şarkı için kamera karşısına geçen şarkıcının yönetmen koltuğuna da oturması çalışanlar için şartları oldukça zorlaştırmış.

Aleyna Tilki O Ses Türkiye’ye jüri mi oluyor?

Set çalışanı ağladı!

18 yaşına daha yeni giren şarkıcının yönetmen koltuğuna oturarak her şeyi kontrol altına almaya çalışması set çalışanlarını bezdirmiş. Gelen bilgilere göre oruç tutan set çalışanlarının zor anlar yaşadığı öğrenilirken özellikle çekim öncesinde yaptırılan tüm hazırlıklardan vazgeçen Aleyna Tilki bu nedenle de çekimleri zora sokmuş.

Saçlarını baştan kestirmiş, sonra uzattırmış

Saçlarının başta kısa olmasını isteyen ve saçlarını kestiren şarkıcı daha sonra karar değiştirerek saçlarının uzun yapılmasını istemiş.

Konuyla ilgili detaylar Seren Serengil’den gelirken Serengil bir çalışanın Aleyna Tilki’nin sözleri nedeniyle sette ağladığını da açık bir şekilde söyledi. Bu anların kameralarla çekim yapıldığı sırada yaşandığını söyleyen Serengil, görüntüleri bulmak için de çalışacağını ifade etti.

Sosyal medyadan duyurdu

Klip çalışmaları sonrasında konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan genç şarkıcı, “Dün öyle bir klip çektik ki yönetmen ben olarak. Bugüne kadar izlediğiniz en iyi klip olabilir. Yani en iyi kliplerden biri demek istedim” dedi. Bu sözler de yine sosyal medyada eleştiri çekti.

Aleyna Tilki kimdir?

Seren Serengil kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler