Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı ağzından kaçırdı: Hakan Hatipoğlu baba mı oluyor? Gizem Hatipoğlu hamile...

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı ağzından kaçırdı: Hakan Hatipoğlu baba mı oluyor? Gizem Hatipoğlu hamile mi?

Survivor 2018 yarışmacısı Hakan Hatipoğlu baba mı oluyor? Hakan’ın eşi Gizem Hatipoğlu hamile mi? Survivor 2018 yeni bölüm fragmanında çarpıcı detaylar gündeme bomba gibi düştü. Detaylar haberimizde…

Survivor Hakan baba mı oluyor? Eşi Gizem Hatipoğlu hamile mi?

Hakan Hatipoğlu baba mı oluyor?

Survivor 2018 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, çarpıcı bir detay gündeme bomba gibi düştü. Ödül oyununu kazanarak İstanbul’a giden ve aileleri ile görüşen Gönüllüler takımından Hakan Hatipoğlu, eşi Gizem Hatipoğlu ile görüştüğü sırada “Şaka mı bu?” diyerek ağlamaya, sevinç gözyaşları dökmeye başlıyor. Hakan’ın bu hareketi, “Gizem Hatipoğlu hamile mi? Hakan Hatipoğlu baba mı oluyor?” sorularını gündeme getirdi.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Acun Ilıcalı ağzından kaçırdı

Survivor 2018’in dün akşam yayınlanan bölümünde gerçekleşen ada konseyinde Acun Ilıcalı’nın “Hakan çok güzel bir sürprizle karşılaştı.” demesi de cabası olurken, söz alan Hakan Hatipoğlu’nun “Hayatımda belki en çok istediğim, en çok beklediğim en büyük duygulardan birini bu ödülle yaşama fırsatı buldum. Çok da bahsetmek istemiyorum ama çok da mutluyum. Artık Kıbrıs’a gitmek ve şampiyon olmak için daha büyük bir nedenim var.” şeklinde konuşması “Gizem Hatipoğlu hamile mi?” sorusuna netlik kazandırdı şeklinde yorumlara neden oldu.

Gizem Hatipoğlu kimdir?

Gizem Hatipoğlu hamile mi?

Hakan Hatipoğlu’nun baba olacağı şeklinde çıkan haberlerin ardından, sosyal medyada Hakan Hatipoğlu hayranları Gizem Hatipoğlu’nun hamile olmasına neredeyse dua ettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler