teensexonline.com
Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'in Süreyya'sının şizofren olduğu ortaya çıktı! Gerçek çok farklıymış.

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’in Süreyya’sının şizofren olduğu ortaya çıktı! Gerçek çok farklıymış.

İstanbullu Gelin dizisinin bir tek kanatların eksik olan altın kalpli karakteri Süreyya, aslında hiç de tanıdığımız gibi biri değilmiş. Süreyya, aslında tramvatik derecede sorunlu ve şizofrenik bir yapıya sahipmiş. Gerçek sonunda ortaya çıktı. İstanbullu Gelin dizisi izleyicisi ve özellikle de Süreyya karakterini sevenler büyük hayal kırıklığı yaşayacak. Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin için dikilen gelinlik 10 ustaya 1 ayda bitirildi

İstanbullu Gelin gerçeği

STAR TV ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamlarının izlenme rekorları kıran iddialı dizisi İstanbullu Gelin hakkında bomba etkisi yaratan bir gerçek ortaya çıktı. Dizinin melek karakteri Süreyya, aslında hiç de tanıdığımız gibi masum ve iyi bir karakter değilmiş.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin’in Süreyya’sının gerçeği ortaya çıktı

Senarist Deniz Akçay’ın Episode Dergisi’nden Devrim Toyran’a anlattıkları ile Aslı Enver’in hayat verdiği gerçek hayatta uyarlanan dizinin Süreyya karakterinin kitaptaki halinden çok farklı olduğu açıkladı.

27 Mayıs 2018 reyting sonuçları: Survivor mı? Savaşçı mı? Çocuklar Duymasın mı?

Aslında Süreyya’nın karakteri İpek’te

Geniş izleyici kitlesine sahip olan İstanbullu Gelin’in senaristi Deniz Akçay, aslında Süreyya’nın kitapta bambaşka bir karakter olduğunu, Süreyya’nın karakterini İpek’e yansıttığını ifade ederek “İşin açıkçası kitabı sezon arasında okuyabildim. Sonrasında Gülseren Hanım’ın birkaç kitabını daha okudum ve oradaki karakterleri başka yerlere dağıtmayı seçtim.” dedi.

25 Mayıs 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı…Peki kim zirvede yerini aldı? İstanbullu Gelin mi? Arka Sokaklar mı? Yoksa Survivor yarışma programı mı ? İşte detaylar

İstanbullu Gelin’in Süreyya’sı ruh hastası çıktı

Fenomen dizi İstanbullu gelin’in Süreyya’sının gerçekte şizofrenik bir durumu olduğunu ifade eden ünlü senarist Deniz Akçay, “Mesela kitapta asıl sorunlu olan karakter Süreyya. Neredeyse şizofreni durumu var. Çok ağır travmatik sorunları ve hiç istenmeyen bir karakter. Kayınvalidesine kendini kabul ettirmek için kendi varlığından vazgeçen bir kadın. Onu mesela biraz daha İpek’e kaydırdım. Konak kalabalık bir ev, köklü bir aile, bunlar gerçek. Bir de kitaptaki karakterleri hikaye karakterlerinden alıp başka karakterler üzerinden, cümlesi başka olan bir yere çevirdik, böylece evrildi. Zaten bana hikayeyi dönüştürme serbestisi verilmişti.” diye konuştu.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler