Ana SayfaKimdirEylül Öztürk Kimdir?

İlgili Postlar

Eylül Öztürk Kimdir?

Eylül Öztürk kimdir? Eylül Öztürk kaç yaşında? Eylül Öztürk aslen nereli? Eylül Öztürk’ün yer aldığı projeler neler? Eylül Öztürk hangi burç? Eylül Öztürk hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Eylül Öztürk Kaç Yaşında? Eylül Öztürk Aslen Nereli? Eylül Öztürk Hani Burç?

Eylül Öztürk 4 Haziran 1886 senesinde Balıkesir’de doğmuştur. Aslen Balıkesir’li olan Eylül Öztürk İkizler burcudur.

Eylül Öztürk Kimdir?

Eylül Öztürk ilk okul hayatına Balıkesir’de başlamış sonrasında İstanbul’da devam etmiştir. Annesi öğretmen olan Eylül Öztürk, orta okul döneminde, annesi Belçika’ya öğretmen olarak gidince, onunla birlikte giderek eğitim hayatına Belçika’da devam etti. Bu sayede  Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca dillerini öğrendi. Eğitimine devam ederken aynı zamanda Belçika Tiyatro Grubuna dahil olan başarılı oyuncu, oyunculuk eğitimi de başladı. 5 sene boyunca bu grupla çeşitli gösterilerde yer alan Eylül Öztürk lise döneminde Türkiye’ye geri döndü.

İstanbul Adnan Menderes Anadolu Lisesi’sinde başladığı hayatında, yabancı dili sayesinde Yeşilköy Anadolu Lisesi’nde devam etti. Okulun solisti olarak okulu birçok alanda temsil etti. Sanatla iç içe olmayı hiçbir zaman bırakmayan Eylül Öztürk, stanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yunan Dili Ve Edebiyatı Bölümü’nü kazandı. Üniveriste yıllarında müzik ve tiyatro eğitimlerine bir şekilde devam etti.

Eylül Öztürk, dünyayı gezme tutkusundan dolayı bir süre, bir uçak firmasında hostes olarak çalıştı ardından, radyo jingle’ları ve reklam müziklerini seslendirdi. 2014 senesinde bir sosyal medya uygulamasında, yaratmış olduğu karakterler ile beğeni toplayan Eylül Öztürk, kısa zaman içerisinde ekrandaki yerini aldı. Beyazıt Öztürk’ün sunmuş olduğu programda skeçlerde yer alan Eylül Öztürk, Yusuf & Yusuf filmi ile ilk kez beyaz perde de hayranlarıyla buluştu. 2017 senesinde Barış Kenan Özkan ile dünya evine girdi. Eylül Öztrük şimdi Kanal D’nin yeni televizyon programıyla hayranlarına merhaba demek için hazırlanıyor.

Eylül Öztürük’ün Oynadığı Filmler

  • 2014 – Yusuf & Yusuf
  • 2014 – Tut Sözünü
  • 2014 – Azem: Cin Karası
  • 2015 – Aşk Nerede?
  • 2016 – Lütfi
  • 2018 – Deniz ve Güneş
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler