Ana SayfaKimdirKadir Tun Kimdir?

İlgili Postlar

Kadir Tun Kimdir?

Kadir Tun Kimdir? Küçük yaşta oyunculuğa ilgi duymaya başlayan ve hayatının merkezine oyunculuğu koyan genç oyuncu Kadir Tun kaç yaşında? Kadir Tun aslen nereli? Kadir Tun hangi burç? Kadir Tun biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

10 Nisan doğumlu ünlüler

Kadir Tun Kaç Yaşında? Kadir Tun Aslen Nereli? Kadir Tun Hangi Burç?

10 Nisan 1999’da İstanbul Bahçelievler’de doğan olan genç oyuncu Kadir Tun aslen Diyarbakırlıdır. Şu an 20 yaşında olan Kadir Tun koç burcudur.

Koç Burcu Ünlüler

Kadir Tun Kimdir?

Çok küçük yaşta oyunculuk yapmaya başlayan ve genç yaşına rağmen önemli yapımlarda boy gösteren Kadir Tun şu an 1.75 boyun ve 100 kilo. Süleyman Nazif İlköğretim Okulu sonrasında Bahçelievler Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan genç oyuncu kariyeri için önemli bir viraj olan konservatuvar hazırlıkları yapıyor. 2005 yılından bu yana tiyatro ile ilgilenmekteyim günümüzde ise belediye bünyesinde sahne almakta ve tiyatro hayatını devam ediyorum.

Diyarbakırlı ünlüler

“Nerden aklına esti oyunculuk?” diye sorulduğunda: “Ben her zaman film veya dizi izlediğim zaman kendi kendime “benim bundan neyim eksik?” derdim. Bulunduğum semtte oyuncu menajerliği yapan Hüseyin ağabey vardı. Yabancı bir filmin İstanbul çekimleri için ünlü oyuncular gelmişti ve bir sahnede sokakta yer alacak oyuncu ayarlayacaktı Hüseyin Ağabey. Kalabalık bir ekip olarak bizi aldı götürdü ve beni seçmediler. Bu durum benim hırs yapmama sebep oldu. O gün ekipten çağırılanlardan secilenler biri uykuda kaldı ve bende o arkadaşım yerine gittim. Benim için bu bu önemli bir başlangıç oldu.” sözleriyle açıkladı.
Instagram’da 50 bin kişilik takipçiye sahip olan Kadir Tun mizah içerikli paylaşımlar yapıyor.
Kadir Tun Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/kadirtun21/

Kadir Tun Dizileri

  • 2016 – İçerde
  • 2012 – Sultan

Kadir Tun Filmleri

  • 2018 – Sokak Sınıfı
  • 2017 – Vezir parmağı
  • 2013 – Celal İle Ceren 
  • 2013 – Sevgi Taşı 
  • 2013 – Hükümet kadın 
  • 2010 – Ay lav yu 
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler