Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl, Tarkan için Çarpıcı Açıklamada Bulundu

İlgili Postlar

Sinan Akçıl, Tarkan için Çarpıcı Açıklamada Bulundu

 

Sinan Akçıl dün; kendisine Tarkan ile ilgili sorulan soruya, enteresan cevap verdi. Tarkan’ın son albümü için Akçıl, çarpıcı açıklamada bulundu.

Son yıllarda Sinan Akçıl, pop müzik besteleri ve şarkılarıyla yüksek ivme yakalayarak epeyce gündemde kalan isimlerden oldu. Ünlü sanatçı, Serdar Ortaç’la yaptığı “Yüzyılın Aşkı” adlı düetiyle geçen ay müzik piyasasında çıkış yaptı. Şarkısının video klibi; şimdiye dek sosyal medyada, 7 milyon kez izlenerek büyük bir başarıya daha imza atmış oldu. Son zamanlardaki  Justin Bieber imajıyla da bayan takipçilerini kendisine tekrar hayran bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde ise  piyasaya sürdüğü 10. albümü ile dijital ortamda yüksek indirme oranlarına ulaşan Tarkan; ülkemize ve müzik sektörüne, 7 yıl aradan sonra yeniden büyük bir ses getirdi. Herkes; Tarkan’ın bu üstün başarısını konuşuyorken Akçıl’da, Tarkan’ın son çıkan albümüyle ilgili çarpıcı açıklamada bulundu. Yakışıklı sanatçı, dün akşam gittiği bir mekandan çıkarken; muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcıya, özel hayatı ile ilgili sorular sorulduktan sonra Tarkan ile ilgili düşünceleri de sorulunca verdiği cevaplar herkesi çok şaşırttı.

Akçıl: Tarkan’ın Gazı Geçsin…

Sözcü gazetesinden alınan habere göre; Sinan Akçıl, Serkan Kaya’nın “Miras” albümü ile ilgili “En çok benim albümüm satıyor sanıyordum, ama arabeske yenilmişiz” diyerek ilk şok cevabını verirdi. Sonrasında; Tarkan’ın son albümünün bu kadar kısa bir sürede 300 bin sattığını muhabirlerden duyunca şaşıran ünlü sanatçı: “Tarkan’ın gazı geçsin, herkes Yüzyılın Aşkı’na döner” şeklinde çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Sinan Akçıl kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler