Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı Suskunluğunu Bozdu!

İlgili Postlar

Ebru Şallı Suskunluğunu Bozdu!

Son günlerde çok farklı iddiaların odağında olan Ebru Şallı suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı.

Özellikle müstehcen fotoğraflarının sızdığı yönündeki iddialar ile gündeme gelen, iddiaları kabul etmemesine rağmen arka arkaya paylaşılan fotoğraflar ile iddialara maruz kalan Ebru Şallı, geçtiğimiz gün özel bir defileye katıldı.

Modacı Cengiz Abazoğlu tarafından hazırlanan koleksiyonun tanıtımında görev alan Ebru Şallı, podyuma çıktı ve podyum sonrasında önemli açıklamalar yaptı. Sosyal medyada hakkında konuşulan iddialar ile ilgili herkesi Allah’a havale ettiğini söyleyen Ebru Şallı, özellikle bu konunun burada kalmayacağını ve konuyla ilgili adli makamlara başvuru yapacağını söyledi. Özellikle çıplak fotoğraflarının kendisine ait olmadığını belirterek bu konuda net açıklamalar yapan Şallı, bilinçli ve kasti olarak yapılan bu davranışlara karşı gerekli mücadeleyi yapacağını vurguladı.

Tatsız Kaza Yaşadı!

Özge Ulusoy ve Çağla Şikel gibi pek çok farklı ismin katıldığı defilede podyuma çıkarak kıyafetleri sergileyen Ebru Şallı, podyumda yürüdüğü bir sırada küçük bir kaza yaşadı. Dengesini kaybeden ve ayağını burkan Ebru Şallı, küçük bir kaza yaşasa da düşmekten son anda kurtuldu. Özellikle son günlerde Cem Yılmaz ile ilgili pek çok farklı iddianın da ortaya çıkmasıyla gündeme gelen Ebru Şallı, kendisine Cem Yılmaz ile ilgili sorulan sorulara net bir yanıt vererek Cem Yılmaz hakkında konuşmak istemediğini söyledi. Ebru Şallı’nın Cem Yılmaz iddiaları ile ilgili suskun kalması, bu konudaki kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler