Ana SayfaDedikoduAras Bulut’ dan İçerde Stili

İlgili Postlar

Aras Bulut’ dan İçerde Stili

Aras Bulut’ dan İçerde Stili

Geçtiğimiz sezon sona eren ve çok fazla ses getiren ve son olarak İçerde’ de rol alan Aras Bulut İynemli, dizideki imajını günlük hayatında devam ettiriyor. Türk Milli Takımı’ nın basketbol maçını izlemeye giden İynemli’ nin sıcak havaya rağmen ayağındaki botlarla da dikkat çekti.

 

Köstebek filminden uyarlama olduğu çok konuşulmuş tartışılmış ancak tam olarak öyle olup olmadığı açıklığa kavuşamayan, fakat  yayımlandığı günden itibaren çok ses getiren içerde dizisinin de almış olduğu rolün hakkını veren genç oyuncu da çok fazla beğeni toplamıştı. Dizi de Çağatay Ulusoy’ un kardeşi  Mert rolünde oynayan genç oyuncu  Aras Bulut İynemli, haftalarca kebapçı Celal karekterinin yanında aynı safta yer almış, ancak ilerleyen zaman da aslında kendisini kaçıranın o olduğunu, ailesinin dağılmasına sebep olduğunu anlamış, abisi ile birlik olmuş ve kebapçıyı alt etmişlerdi.

Geçtiğimiz yıl ‘İçerde’ dizisinde hayat verdiği Mert karakteriyle başarılı bir sezonu geride bırakan Aras Bulut İynemli, önceki gün Ataköy’ de objektiflere yansıdı. Sevgili Bige Önal ve yakın arkadaşı oyuncu Engin Öztürk ile Türkiye-İspanya maçını izlemeye gelen İynemli tarzıyla dikkat çekti.

Sıcak havalara rağmen uzun askeri bot giyen ve şapkalı olduğu görülen İynemli’nin bu tarzı dizideki bot ve şapkalı halini hatırlattı.

Dizi bittikten sonra spora başlayan 27 yaşındaki İynemli’ nin ‘İçerde’ dizinde abisini canlandıran Çağatay Ulusoy’a (Sarp) benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler