Ana SayfaÜnlülerTürk Televizyonlarında Efsane Olmuş Dizi Aşkları

İlgili Postlar

Türk Televizyonlarında Efsane Olmuş Dizi Aşkları

Türk Televizyonlarında ekrana gelmiş dizilerde akıllarda kalmış, izleyenlerin gerçekmiş gibi benimsediği dizi aşıkları hangileri? Hangi dizilerde rol almışlardır? Çok sevdiğiniz dizi aşıklarının detayları haberimizde…

Türk Televizyonlarında Efsane Olmuş Dizi Aşkları

1- Bihter ve Behlül (Aşk-ı Memnu)

Aşk-ı Memnu dizisi çok eski olmasa da yayınlandığı dönemde birçok izleyici ekrana kilitleyen diziler arasında yerini almıştır. Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter ve Behlül’ü dizi aşıklarının ilk sırasında yer alıyor. Bihter ve Behlül’ün aşkı izleyen herkese göre imkansız bir aşktı. Zaten dizinin finalinde de mutlu sona ulaşamıyorlar.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Beren Saat Kimdir?

2- Zeynep ve Kerem (Güneşi Beklerken)

Güneşi Beklerken dizisinin asi karakteri Kerem ile yaşadığı aşkı Zeynep yayınlandığı dönemde uzun süre konuşulmuştu. “ZeyKer” olan fandomları uzun süre desteklendi ayrıca dizinin mutlu sonla bitmesi de izleyen herkesi çok sevindirmişti.

Kerem Bursin Kimdir?

Hande Doğandemir Kimdir?

3- Selin ve Ali (Güneşin Kızları)

Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş’ın profesyonel oyunculuğu sonucu dizide olan Selin ve Ali aşkı herkes tarafından çok beğenilmişti. Sosyal medyada yankılanan bu aşkın yanı sıra, ikilinin sevenleri dizinin bitmesinden bu yana yan yana gelmelerini oldukça istemiş ve başarılı oyunculara oldukça baskı uygulamışlardı.

Hande Erçel Kimdir?

Tolga Sarıtaş Kimdir? 

4- Songül ve Güney (Kırgın Çiçekler)

Yakın zamanlarda final yapan dizilerden biri olan Kırgın Çiçekler’in efsane çifti Songül ve Güney’in yankıları sosyal medyada devam ediyor. 3 sezon ekranlara gelmeyi başarsa da dizinin efsane aşklar arasına girecek olan çifti Songül ve Güney için de dizide tam anlamıyla bir mutlu son göremedik. Finalde Songül’ün ölmesi SonGün hayranlarının tepkili olmasına neden oldu.

Gökçe Akyıldız Kimdir?

Arif Diren Kimdir?

5- Defne ve Ömer (Kiralık Aşk)

Kiralık Aşk dizisinin yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi ile izlenen Defne ve Ömer çifti de unutulmaz dizi aşıkları arasında yerini aldı. Öyle ki, Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun gerçek hayatta birlikte oldukları insanları büyük baskı altında bırakan Defne ve Ömer çifti sevenleri zaman zaman oyuncuları zor durumda bırakmışlardı. Dizide olan mutlu son ise herkesi oldukça sevindirdi.

Elçin Sangu Kimdir?

Barış Arduç Kimdir?

6- Mira ve Yaman (Medcezir)

Yayınlandığı dönem boyunca oldukça ilgi gören diziler arasında yerini alan Medcezir dizisinin Yaman ve Mira karakteri adından sıkça söz ettirdi. YaMir fandomunun oluşmasını sağlayan dizinin orjinalinde mutlu sona ulaşamayan çifti Türkiye uyarlamasında mutlu sonla ekranlara veda etti.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

7-Lale ve Onur (No: 309)

Uyarlama dizilerinden biri olan No:309 dizisinde diğer dizi aşklarına ters olarak işleyen bir süreç oldu. İlk önce çocuk yapan çiftimiz sonradan evlenip sonradan aşık olan çiftler arasında yer aldı. Dizinin bu kısmı oldukça ilgi geçen bir ayrıntı oldu.

Demet Özdemir Kimdir?

Furkan Palalı Kimdir?

8- Öykü ve Ayaz (Kiraz Mevsimi)

Kiraz Mevsimi dizisinin uyumlu oyuncuları Öykü ve Ayaz oldukça sevilen çiftlerden biri. Sadece Türkiye’de değil, İtalya’da oldukça ilgi gören dizinin başrol oyuncuları Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun gerçek hayatta da birlikte olmaları hayranları çok sevindirdi.

Özge Gürel Kimdir?

Serkan Çayoğlu Kimdir?

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler