Ana SayfaÜnlülerCinsiyet değiştirerek erkek olan Rüzgar Erkoçlar'ın evlilik hayatı nasıl gidiyor?

İlgili Postlar

Cinsiyet değiştirerek erkek olan Rüzgar Erkoçlar’ın evlilik hayatı nasıl gidiyor?

Geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan Rüzgar Erkoçlar’ın Tuğba Beazoğlu ile evlilik hayatı nasıl gidiyor? Rüzgar Erkoçlar eşi Tuğba Beyazoğlu’nun yemeklerini beğeniyor mu? Yoksa, annesinin yemeklerini mi özlüyor? Detaylar haberimizde…

Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar, şimdi de rapçi oldu!

Rüzgar Erkoçlar’ın evlilik hayatı nasıl gidiyor?

Ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu ve yaşamının geri kalanını erkek olarak devam ettiriyor. Ameliyatın ardından Nil Erkoçlar olan ismini Rüzgar Erkoçlar olarak değiştiren ünlü oyuncu, geçtiğimiz yılın Eylül ayında bir süredir aşk yaşadığı Tuğba Beyazoğlu ile dünya evine girdi.

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

Rüzgar Erkoçlar, Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, interaktif talk show programı ‘Hadi Be’ye konuk olarak katıldı. Erkoçlar, Saygı’nın sorularını içtenlikle yanıtladı.

Tuğba Beyazoğlu Kimdir?

Rüzgar Erkoçlar’ın yeni filmi: Öğrenci Kafası Soygun

11 Mayıs’ta vizyona giren ‘Öğrenci Kafası Soygun’ isimli filmin başrolünde yer alan Rüzgar Erkoçlar, filmi anlatırken “Filmin isminden de anlayacağımız şekilde 7 genç bir soyguna girişiyoruz. Ama bizi o soyguna neler itiyor ve sonrasında neler yaşanıyor? Bunları öğrenmeleri için seyircimizin filmi izlemesi gerekiyor. Ben filmde ‘Toprak’ karakterini canlandırıyorum. Emniyet müdürünün oğlu. Babadan dolayı bir despotluk ve kontrollülük durumu var Toprak’ta. O şekilde yetişmiş. İçindeki delilik, arkadaşları sayesinde açığa çıkıyor.” şeklinde ifadeler kullandı.

Rüzgar Erkoçlar’ın öpüşme sahnesi nasıl çekildi?

Filmde dikkat çeken öpüşme sahnesi hakkında da konuşan Rüzgar Erkoçlar, o sahnenin nasıl çekildiğini “Çok kısa ama ağır çekimde verilen bir sahne. Zaten bir geniş açıdan, bir de yakından toplamda iki defa çekildi. Yani çok tekrar yapmadık.” diyerek anlattı.

Rüzgar Erkoçlar eşinin yemeklerini beğeniyor mu?

Tuğba Beyazoğlu ile mutlu bir evlilik hayatı süren Rüzgar Erkoçlar,  programın ‘O mu, Bu mu?’ temalı köşesinde gelen “Anne yemeği mi, eş yemeği mi?” sorusuna yanıt verirken oldukça zorlandı. Erkoçlar’ın bu soruya yanıtı; “Bunu sorma! İşin içinden kurtulmak için şöyle cevap vereyim; tabii ki herkes ‘anne yemeği’ der. Ama orada bir duralım. Tuğba önceden hiç mutfağa giren bir tip değildi. Yemek yapmayı bilmiyordu. Evlendikten sonra mutfağı sevmeye başladı. Yeni yeni bir şeyler deniyor, benim üstümde test ediyor. Ama hala yaşıyorum! Kobayım ben! Gayet başarılı. 19 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşadığım için yemek yapabiliyorum. Mutfak bence matematik işi, aslında yemeklerin hepsi birbirine benziyor. Günümüzde zaten şanslıyız, herhangi bir yemeği internetten arattırdığımız zaman tarifi çıkıyor. Şu an eşimin yemeklerinden memnunum.” şeklinde oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler