Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Gazze paylaşımı. Binlerce beğeni aldı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Gazze paylaşımı. Binlerce beğeni aldı!

İsrail askerlerinin Gazze’deki katliamını kınayan ünlü isimler arasına Acun Ilıcalı da katıldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak katliamı kınayan Ilıcalı’nın paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı. Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Dünyaca ünlü ismi transfer etti!

Kudüs kan ağlıyor

Gazze sınırında ABD’nin Kudüs’te büyükelçilik açmasını protesto etmek isteyen göstericilere İsrail askerlerinin ateş açması sonucu onlarca Filistinli şehit oldu. Olayın yankıları Türkiye’de de devam ederken, ünlü isimler katliama karşı sessiz kalmadı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı Kudüs katliamına sessiz kalmadı

Gazze’deki katliamı kınayan ünlü isimlerden biri de ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı oldu. Sosyal medya hesabından siyah zeminin üzerine Kudüs katliamını lanetliyorum” yazan Ilıcalı’nın, “İnsanlık adına büyük bir utanç günü. Kudüs katliamını lanetliyorum.” notunu düşerek yaptığı paylaşım bir saat gibi kısa bir sürede 120 bin civarında beğeni aldı.

İşte Acun Ilıcalı’nın Gazze tepkisi paylaşımı

Acun Ilıcalı, en son Çeşme’deki evini satışa çıkardığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Bir köşe yazısında Acun Ilıcalı’nın Çeşme Alaçatı’daki 8 milyon liraya aldığı üç katlı taş evini satışa çıkardığı, tadilat yaptıktan sonra evine 37 milyon lira istediği iddia edilmişti. Bunun üzerine Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bu haberin asılsız haber olduğunu açıklamıştı. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti, evlendikleri günden bu yana sık sık magazin gündeminde haber oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler