Ana SayfaDünyaAcun Ilıcalı bombayı patlattı! Dünyaca ünlü ismi transfer etti!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Dünyaca ünlü ismi transfer etti!

TV8’i satın aldıktan sonra hazırladığı gelişim planı ile birlikte hızlı bir büyüme gerçekleştiren Acun Ilıcalı, daha önce ‘X Factor’ ve ‘Yetenek Sizsiniz konseptlerini dünyaya pazarlayan ünlü Yunan televizyon yöneticisini transfer etti. Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Dünyaca ünlü ismi transfer etti!

Survivor 2018 Ünlüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Acun Ilıcalı bombayı patlattı

Acun Medya’nın dünyaya açılan global markası Acun Medya Global, daha önce ‘X Factor’ ve ‘Got Talent’ (Yetenek Sizsiniz) formatlarının tüm dünya ülkelerine pazarlanmasında çok büyük katkısı olan dünyaca ünlü Yunan televizyon yöneticisi George Levendis’le anlaştı.

Survivor 2018 Gönüllüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Uluslararası Operasyonların Başına Geçecek

GEorge Levendis, Acun Medya Global bünyesinde COO (Chief Operating Officer) olarak görev almaya başlayacak ve bundan sonraki süreçte uluslararası operasyonları yürütülmesinden sorumlu olacak. Daha önce Sony ve Yunan kanalı Antenna TV’de önemli görevlerde bulunan George Levendis, geçmişte dünyaya tanıtılmasında önemli rol oynadığı ‘X Factor’ yarışmasının da jürilerden bir tanesiydi.

Survivor’da birleşme partisi öncesi elenen isim kim?

George Levendis’ten İlk Açıklama Geldi

Yeni görevi hakkında konuşan George Levendis, Acun Medya bünyesine dahil olmakla ilgili duygu ve düşünceleri sorulduğunda çok heyecanlı olduğunu belirtirken, Türkiye’nin içerik üretimi anlamında dünyanın önde gelen ülkelerinden olduğunu, Acun Medya’nın da bu üretimin anahtar noktalarından biri olduğunu ekledi.

Survivor 2018 Birleşme Partisi Ne Zaman?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler