Ana SayfaDünyaRihanna'nın Dini Temalı Gala Kıyafeti Ağızları Açık Bıraktı!

İlgili Postlar

Rihanna’nın Dini Temalı Gala Kıyafeti Ağızları Açık Bıraktı!

2018 Met Gala etkinliğine katılan Rihanna, davette giydiği özel tasarım kıyafetiyle, görenlerin ağzını açık bıraktı. ABD’nin New York şehrinde düzenlenen ve yılın en önemli moda etkinliklerinden birisi olan 2018 Met Gala’ya katılan Barbadoslu şarkıcı Rihanna, giydiği kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Rihanna’dan, çarpıcı açıklama “bekaretimi kaybetmeden önce…”

Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü yararına her yıl düzenlenmekte olan Met etkinliği, bu yıl “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Cennetlik Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü)” temasıyla gerçekleştirildi. Dinin, sanat üzerindeki yansımalarından ilham alınarak tasarlanan ve göz kamaştıran tasarımların sergilendiği etkinliğin, sunuculuğunu Donatella Versace, Amal Clooney ve Rihanna üstlendi.

Rihanna makyajsız görüntülendi!

Harika tasarımlar ve ünlü isimler bir arada!

Newyork’ta düzenlenen Met 2018’de Kim Kardashian, Kylie ve Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Hadid Kardeşler, Elon Musk, Amber Heard, Amal Clooney ve daha pek çok ünlü ismin katıldığı gözlemlendi.

Rihanna: Kendinizden utanın!

Galanın gözdesi Rihanna oldu!

Met 2018’in galasındaki en gözde isim, 30 yaşındaki şarkıcı Rihanna oldu. Ünlü şarkıcı; Papa’dan ilham alarak Maison Margiela tarafından tasarlanan, taş detaylarla süslenmiş kıyafetiyle, galaya damgasını vurdu. Kıyafetini, Christian Louboutin ayakkabılarıyla tamamlayan Rihanna, hem ünlü modacıların hem de hayranlarının büyük beğenisini aldı.

İşte, 2018 Met Gala’ya damga vuran kareler…

Amal ve George Clooney

Jennifer Lopez

Scarlett Johansson

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Amanda Seyfried

Amber Heard

Ariana Grande

Miley Cyrus 

Olivia Munn

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler