Ana SayfaDünyaRihanna'dan, çarpıcı açıklama "bekaretimi kaybetmeden önce..."

İlgili Postlar

Rihanna’dan, çarpıcı açıklama “bekaretimi kaybetmeden önce…”

Başta müziği sonrasında yaşantısıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Rihanna, Elle dergisi, Ekim ayında çıkacak sayısı için röportaj verdi. Röportajda yaşanan bir konuşma magazin dünyasına bomba gibi oturdu.

“Bekaretimi kaybetmeden 10 dakika öncesine”

Elle dergisinde yayınlanacak röportajda ünlü şarkıcı Rihanna’ya zaman yolculuğuna çıkma imkanı olsa nereye gitmek isteyeceği soruldu. Şarkıcı Rihanna ise bu soruya duyanları şaşkına çeviren şu yanıtı verdi: “Bekaretimi kaybetmeden 10 dakika öncesine” ABD’li dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna Elle dergisinin Ekim ayında çıkacak sayısı için aralarında Tyra Banks, EMINEM ve sihirbaz David Copperfield gibi ünlü arkadaşlarının bulunduğu hayranlarının sorularını yanıtladı.[irp]

Şaka değil

Rihanna’ya en ilginç sorulardan biri sihirbaz David Copperfield’ den geldi. Copperfield’’in kendisine yönelttiği “Şaka yapmıyorum, bu gerçek bir teklif: Seni kaybedebilir ve dünyanın başka bir yerinde yeniden ortaya çıkmanı sağlayabilirim. Nereye gitmek isterdin ve niçin?” şeklindeki sorularına ünlü şu yanıtı verdi: “Bekaretimi kaybetmeden 10 dakika öncesine gitmek isterdim.” Rihanna daha sonra gülerek Copperfield’ten verdiği cevabını gerçekleştirmesini beklediğini söyledi.

“Ruj meselesi hep başımın belası oldu.”

29 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, aralarında Tyra Banks, Eminem, Pharrell Williams’ın da bulunduğu ünlülerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.Elle dergisinin Ekim ayında çıkacak sayısı için gerçekleştirdiği röportajda Rihanna’ya güzellikle ilgili sorular da soruldu. Dünyaca ünlü şarkıcı ilk rujunu ne zaman sürdüğü şeklindeki bir soruya “Ruj meselesi hep başımın belası oldu. Çocukken evden çıkmazken de, kariyerimin başında ergenlik yıllarımda da, hep ruj sürmek için içimde arzu duydum. (…) Bugün ruj benim küçük gizli silahım gibi bir şey” ifadelerini kullandı. Rihanna güzelleşmek için yaptığı ‘en çılgınca’ şeyinin korse takmak olduğunu şöyle ifşaa etti: “Tekrar da denerim hani. Hatta sağ çıkacağımı bilsem her gün giyerdim!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler