Ana SayfaDedikoduGeorge Clooney den 'Eşime Yardım Etmeyince Üzülüyorum'

İlgili Postlar

George Clooney den ‘Eşime Yardım Etmeyince Üzülüyorum’

George Clooney den ‘Eşime Yardım Etmeyince Üzülüyorum’

Geçen haziran ayında ikiz bebeklere sahip olan George Clooney, Toronto Uluslararası Film Festivali’ nde aile yaşantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü aktör, eşi Amal Clooney’ in çocuklarını her üç saatte bir emzirdiğini ve ona yardım etmediğinde kendini suçlu hissettiğini söyledi.

ABD’ li çok sevilen tecrübeli yıldız aktör George Clooney, yönetmen koltuğunda oturduğu gelecek filmi Suburbicon’ un Kanada’da düzenlenen 42. Uluslararası Toronto Film Festivali’ ndeki galasına katıldı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan 56 yaşındaki Hollywood yıldızı babalık heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

“Eşim( Amal Clooney) Ella ve Alexander’ ı emzirmek ve bakımını yapmak için her üç saatte bir uyanıyor. Eğer ben de kalkmazsam suçluluk duyuyorum. Çok ağır bir işmiş gibi geliyor, fakat eğlenceli de…”  .

İlk kez baba olan olan Clooney, sinema kariyerinde farklı arayışlar içinde olduğunu ifade etti. Artık Hollywood’ da ki “başrol” günlerini geride bıraktığını düşündüğü söyleyerek, sözlerine şöyle devam etti:

“Şu anda farklı türde roller arıyorum. Kameranın bakış açısını yumuşatarak izleyiciye vermek artık iyi bir şey değil sayılmıyor.”

Wikileaks davasıyla bilinen Julian Assange’ ın avukatı olarak tanınan Amal Clooney ve ünlü aktör uzun süren birlikteliklerinin ardından Eylül 2014’te dünya evine girmişlerdi. Daha önce oynamış olduğu bir çok film ile oyunculuğu kanıtlamış ünlü ve tecrübeli aktör sevenleriyle fotoğraf çekinmeyi ihmal etmeyerek galaya eşiyle geçiş yaptı ve festivalde geceye devam etti..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler