Ana SayfaÜnlülerHakimden uyarı aldılar!

İlgili Postlar

Hakimden uyarı aldılar!

İki yıllık evliliklerini dün Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur resmen noktaladı. Çiftin boşanma öncesinde de sosyal medyada ayrılma sinyalleri vermişlerdir. Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur’un dün duruşma salonuna güneş gözlükleriyle girince hakim ikiliyi uyardı.[irp]

Anlaşmalı boşadılar

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç oyuncu Merve Boluğur ile Adile Sultan Yalısı’nda görkemli bir törenle evlenmişlerdi. Evlilikleri sürecinde magazin dünyasında sık sık boşanacaklar şeklinde haberlerle gündeme gelen ikili dün evliliklerini resmen bitirdiler. Anlaşmalı boşanan Murat Dalkılıç ile Merve Boluğu, birbirinden herhangi bir maddi talepte bulunmadı.

Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde…

24 Ağustos 2015’te nikâh masasına oturan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç oyuncu Merve Boluğur sosyal medya hesaplarından boşanacaklarını daha önceden açıklamışlardı. Murat Dalkılıç, Merve Boluğur çiftinin boşanma davası Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görüldü. İkilinin duruşma salonuna ayrı geldikleri öğrenildi. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın yanında avukatı ve arkadaşları yer alırken, oyuncu Merve Boluğur’un yanında avukatı ve oyuncu arkadaşı Yağmur Tanrısevsin vardı.

Hiçbir talepte bulunmadılar

Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde boşanma davaları gerçekleşen ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç oyuncu Merve Boluğur’un beş dakika süren davalarında birbirlerinden nafaka ve tazminat taleplerinin olmadığını söylendi ve karşılıklı olarak anlaştıklarını ilettiği belirtildi. Mahkeme Dalkılıç ve Boluğur çiftin resmen boşanmalarına karar verirken, ikili adliyeden ayrı ayrı çıktılar.

Hakimden uyarı geldi.

Gazetecilerin yapmış olduğu haberine göre ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur çifti duruşma salonuna güneş gözlükleriyle girince hâkim tarafından uyarıldı. Dalkılıç ve Boluğur, 24 Ağustos 2015’te nikâh masasına oturdukları evliliklerini dün gerçekleşen duruşma ile tek celsede bitirdiler.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur boşanmanın ardından ne gazetecilere nede resmi sosyal medya hesaplarından henüz bir açıklama ve paylaşım da bulunmadılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler