Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent ağaçlandırma projesi için hız kesmeden çalışıyor.

İlgili Postlar

Haluk Levent ağaçlandırma projesi için hız kesmeden çalışıyor.

Ayvalık’ta çıkan orman yangınının ardından sosyal medyadan ağaçlandırma kampanyası başlatan ünlü şarkıcı Haluk Levent, bölgeye ağaçlandırmayı hızlandırmak için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile bir araya geldi.[irp]

Kampanyanın içeriği

Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Şeytan Sofrası mevkisinde yanan alanların ağaçlandırılmasına yönelik çalışmaları kapsayan bir kampanyadır. Bu kampanyaya katılacağını belirten şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya platformundan da takipçilerine bilgilendirme yapıyordu. Bölgeye yapılacaklara yönelik ünlü şarkıcı Haluk Levent Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile buluştu.

Fidan dikimi müjdesi

Bakan Eroğlu, daha önce sosyal medya üzerinden de iletişim kurduğu Haluk Levent’i, makamında kabul etti. Levent, görüşmenin ardından kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Kasım ayında fidan dikimine başlanacağının müjdesini verdi.

“Rant peşinde koşanlar…”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşmesinden sonra Haluk Levent’in yaptığı açıklama şu şekildeydi: “Orman ve Su işleri Bakanı sn.Veysel Eroğlu ile görüştüm.Kasım ayında Ayvalık’ta fidanları birlikte dikeceğiz. Sizleri bilgilendireceğiz! Sadece Ayvalık ile kalmayacak. Sözünü aldık. Bu yıl yakılan ya da yanan Ayvalık’tan Hakkari’ye tüm bölgeler için destek sözü aldık. Nerde bir yanan orman varsa bundan böyle orayı takip edeceğiz. Rant peşinde koşanlar bir zaman sonra ağaçlandırma çalışmasını görecek ama bunu yaptılar ama şöyle oldu diyerek bir adım atamıyoruz.” ifadelerini kullanarak yasal izin almadan da fidan dikemediklerini açıklayan ünlü şarkıcı Haluk Levent konuşmasına şu ifadeleri ekledi: “Bakan’a çıkmalı ve söz almalıydım.”

“Ülkeyi bu rantçılardan kurtaralım.”

Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Şeytan Sofrası mevkisinde yanan alanların ağaçlandırılmasına yönelik çalışmaları kapsamında görüşme sonrası konuşan ünlü şarkıcı Haluk Levent takipçilerinin desteğini şu sözlerle istedi: “Bari bundan sonra yanan , yakılan yerlerin takipçisi olalım , ülkeyi bu rantçılardan kurtaralım. Siz takipçilerime de büyük iş düşüyor. Plan yapalım Bakanlığa sunalım ve sonrasında fidanları dikelim. Seyrederek hiçbir şey düzelmeyecek canlarım!” İfadelerini kullanan ve kararlığı ile savunduğu kampanyayı hem sosyal medyada hem de yasal mecralarda yürüten ünlü şarkıcı Levent bu konuya olan hassasiyeti yaptığı faaliyetlerle vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler