Ana SayfaDedikoduSibel Kekilli’ den Türkiye’ ye Sınır

İlgili Postlar

Sibel Kekilli’ den Türkiye’ ye Sınır

Sibel Kekilli’ den Türkiye’ ye Sınır

Sosyal medya hesaplarından özellikle de instagram üzerinden  yapılan cinsel içerikli taciz mesajlarına isyan eden Sibel Kekilli, çareyi Türkiye’de yaşayan takipçilerini engellemekte buldu.

Instagram hesabından kendisine yöneltilen cinsel içerikli mesajlara isyan eden ünlü oyuncu Sibel Kekilli sosyal medyadan uzaklaşmaya karar vermişti. Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli, “çoğunluğu Türk halkından olmak üzere” diye açıkladığı cinsel içerikli taciz mesajları aldığını söyleyerek, Instagram hesabından İngilizce ve Türkçe olarak isyan etmişti.

Oynamış olduğu filmler ve diziler de ki rolleri ve oyuncuğu ile sürekli gündeme gelen Sibel Kekilli, Instagram’ da ki taciz mesajlarına sayfasında:

 

“Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz. Size acıyorum! Defolun gidin! Lütfen hesabımı takip etmeyi bırakın!” diye yazmıştı. “Kısa bir süreliğine veda etme zamanı” diyerek sosyal medya hesabını askıya alacağını ima eden Sibel Kekilli’ nin sadece Türkiye’de yaşayan kullanıcıları engellediği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Sibel Kekilli’ nin Instagram profiline girmek isteyenler, birkaç gündür “Bulunduğun bölgede bu profile ulaşılamıyor” mesajıyla karşılaşıyor.

 

Game of Thrones (Taht oyunları) dizisindeki oyunculuğuyla bebeği toplayan ve son olarak 2006 yılında oynadığı Eve Dönüş filminin çekimleri için Türkiye’de uzun süre kalan oyuncunun, Türk yapımı bir gerilim filminde rol alacağı konuşulmuştu. Ancak o beklentiler şuana kadar gerçekleşmedi ve ileri bir tarihe kaldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler