Ana SayfaYaşamModaGigi Hadid Podyum da Tek Ayak

İlgili Postlar

Gigi Hadid Podyum da Tek Ayak

Gigi Hadid Podyum da Tek Ayak

ABD’ nın New York eyaletinde düzenlenen New York Moda Haftası’ nda podyuma çıkan ünlü model Gigi Hadid defile kazası yaşadı.

New York’ da düzenlenen New York Moda Haftası’ nda podyuma çıkan ünlü model Gigi Hadid defile kazası yaşadı. Süpermodel Gigi Hadid, New York Moda Haftası kapsamında Anna Sui’ nin 2018 ilbahar/yaz koleksiyonun tanıtıldığı defileye kardeşi Bella Hadid ile çıktı.

22 yaşındaki Victoria’s Secret meleği podyumda yürürken ayakkabısın sağ teki aniden ayağından çıktı. Profesyonel model yaşadığı kazaya aldırmadan defilede yürümeye devam etti.

Ünlü Süpermodel Gigi Hadid, 23 Nisan 1995 tarihinde  ABD‘de doğmuş,  tam olarak ismi Jelena Noura Hadid’ dir. Babası Filistinli Mohamed Hadid, annesi Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster‘dır.  Annesi ve babası 2000 yılında boşanmıştır. Gigi Hadid, 2013 yılında Malibu High School’ dan mezun olmuş, liseden mezun olduktan sonra New York‘ a taşınmıştır.  Modellik yapmaya başlayan genç Süpermodel aynı zamanda New York’ ta bir üniversite olan The New School’ da eğitimine devam etmektedir.

 

2014 yılında sevgilisi Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson‘ın ”Surfboard” adlı şarkısının klibinde oynadı. 2015 yılının Ocak ayında Maybelline markası için katalog çekimlerinde bulundu. 2015 yılında Pirelli takvimi için poz verdi. Kariyeri bundan sonra değişen ve çok ünlenerek dünyanın en önemli modelleri arasına giren

Gigi Hadid, Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson ve popstar Joe Jonas ile birlikte olduktan sonra 2015yılının Kasım ayından itibaren “One Direction” adlı müzik gurubundan ayrılan Zayn Malik ile birliktedir.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler