Ana SayfaDedikoduKim Kardashian’ dan Taşıyıcı Anneye Servet

İlgili Postlar

Kim Kardashian’ dan Taşıyıcı Anneye Servet

Kim Kardashian’ dan Taşıyıcı Anneye Servet

Kim Kardashian taşıyıcı annenin güvenliği için 2 milyon dolar ödedi. İki çocukları bulunan Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin, üçüncü bebeklerini dünyaya getireceği öğrenilen taşıyıcı annenin güvenliği için 2 milyon dolara yakın harcama yaptıkları öğrenildi.

Sürekli magazin basınının gündeminde olan, her yaptığı konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West çifti, Ocak 2018’de ailelerine yeni, katılacak olan kız bebeklerini bekliyor.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre ünlü çift, bebeğin taşıyıcı annesinin güvenlik detayları için 2 milyon dolara yakın harcama yaptı. İkili, taşıyıcı annenin gözlerden uzak ve kendini güvende hissederek hamilelik sürecini geçirmesi için elinden geleni yapıyor. Gazetenin iddiasına göre Kardashian-West çifti, taşıyıcı anne için Los Angeles’ a bir saatlik mesafede, bir banliyöde dikkat çekmeyen bir ev kiraladı.

 

ABD’ nin en zengin ve en ünlü çiftlerinden birinin kiralayacağı düşünülemeyen bu sıradan evin içine ve dışına güvenlik kameraları yerleştirildi. Kimliği açıklanmayan taşıyıcı annenin özel şoförünün, dört kiralık otomobilinin ve nöbetleşe çalışan altı korumasının olduğu öğrenildi.

 

36 yaşındaki ABD’ li reality şov yıldızının önceki iki hamileliğinde yaşadığı sağlık sorunlarından ötürü yeniden hamile kalması riskli olduğu için taşıyıcı anneyi tercih ettiği öğrenildi.

 

TMZ’ nin iddiasına göre Kardashian, taşıyıcı anneye 45 bin dolar ödedi. Kardashian’ ın dört yaşında North adında bir kızı ve iki yaşında Saint adında bir oğlu bulunuyor.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler