Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin Prag' da

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Prag’ da

İstanbullu gelin prag da

Aslı Enver (İstanbullu Gelin) ve Özcan Deniz Prag’ da

Geçtiğimiz sezon ekranlara gelen, oldukça sevilen ve beğenilen başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’ nin reyting rekortmeni dizisi “İstanbullu Gelin” yeni sezon çekimleri Prag’ ta devam ediyor.

Süreyya’ nın (Aslı Enver) büyük sırrı öğrendikten sonra hiç bir açıklama yapmasına imkan vermeden kayıplara karışması Faruk’ u (Özcan Deniz) yıkmıştır. Süreyya olmadan artık nefes bile alamayan Faruk pes etmez, yakaladığı ipucunun peşinden sevdiği kadını bulmaya Prag’ a gider.


Yeni sezonda  Avrupa’ nın tarihi ve romantik şehirlerinden Prag’ da yapılan çekimlerde Eski Şehir Meydanı, Charles Köprüsü, Vaslav Meydanı, Altın Sokak ve Astronomik Saat Kulesi gibi en ünlü turistik mekanlar İstanbullu Gelin dizisine ev sahipliği yaptı. Şehrin büyülü atmosferinde objektif karşısına geçen Özcan Deniz ve Aslı Enver, bu sezon heyecanın giderek daha da artacağına; Faruk –Süreyya aşkının ise zorlu bir sınavdan geçeceğine dikkat çektiler.

Aslı Enver, 2014 yılında “Bana Artık Hicran De” adlı dizide; Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ile başrol oyunculuğunu üstlenmiş ve sonraki sezonlarda dizi ekrandan kalkmıştı. Güzel oyuncu ayrıca 15 Ocak 2016 tarihinde vizyona giren ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı “Kardeşim Benim” adlı sinema filminde Murat Boz ve Burak Özçivit ile birlikte başrolde oynamıştı. Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ise en son kaderim yazıldığı gün dizisinde başrol oynamıştı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler