Ana SayfaDedikoduScarlett Johansson Boşandı!

İlgili Postlar

Scarlett Johansson Boşandı!

Scarlett Johansson Boşandı!

Gerek ülkemiz de gerekse Dünya magazin basının gözdesi oyuncular şarkıcılar sanatçılar birçok kez aldatıldı, ayrıldı yada boşandı. İşte o ünlüler;

Scarlett Johansson ile Romain Dauriac boşandı

Dünyanın en çok kazanan oyuncu ile 2014’ de evlendiği Romain Dauriac boşandı. Geçtiğimiz Mart’ta ayrılma kararı alan çift, kızları için dost kaldıklarını söyledi. Yaptıkları açıklamada “Kızımızı sevgi dolu bir ortamda büyütmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştular.

Bu boşanmanın ardından akıllara gelen diğer ayrılma aldatılma yada boşanmalar ;

Anjelina Jolie ve Brad Pıtt

Associated Press (AP) haber ajansına gönderdikleri ortak bildiride, özel yargıç yardımıyla boşanma davalarının detaylarını gizli tutma kararı aldıklarını belirtti.

Bildiride, “Taraflar ve avukatları, tüm mahkeme belgelerini gizli tutarak ve hukuki kararları vermek üzere özel hakim görevlendirerek çocuklarının ve ailelerinin gizlilik hakkını saklı tutacaklarına, sorunların hızlı çözümünü kolaylaştıracaklarına dair bir anlaşma imzalamışlardır” ifadeleri kullanıldı.

Johnny Depp ve Amber Heard

Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mayıs ayında boşanmak için dava açan Heard, son olarak Depp’ in kendi parmağını keserek evdeki banyoya kanıyla ‘Beni Billy Bob Thornton ile aldattın’ şeklinde mesaj yazdığını görüntüleriyle ıspatlamıştı.

Ünlü çiftin avukatlarının, Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamaya göre; Şubat 2015’te evlenen ikili, sessiz ve olaysız bir boşanma için anlaştı.

Avukatlığını Laura Wasser’ın yaptığı Depp, Heard’e boşanma için 7 milyon dolar verecek ve Heard bu parayı hayır kurumlarına bağışlayacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler