Ana SayfaDünyaRihanna: Kendinizden utanın!

İlgili Postlar

Rihanna: Kendinizden utanın!

Ünlü şarkıcı Rihanna, 2009 yılında eski sevgilisi rapçi Chris Brown’un kendisine uyguladığı şiddetle dalga geçen reklama ateş püskürdü. Rihanna, “Beni, aile içi şiddet mağduru tüm kadınları, çocukları ve erkekleri ortaya atarak, bizi aşağıladınız. Kendinizden utanın.” dedi. Detaylar haberimizde…

Rihanna’ya büyük yanlış

Geçtiğimiz günlerde fotoğraf ve video mesajlaşma uygulaması snapchat,  ünlü yıldız Rihanna ve Chris Brown’un görüldüğü bir mobil oyun reklamını yayınlamıştı. Reklamda, kullanıcılara, “Rihanna’yı tokatlamayı mı yoksa, Chris’e yumruk atmayı mı tercih edersin?” şeklinde bir soru yöneltiliyor.

Kadına şiddete özendiriliyor!

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Rihanna, bu reklama ateş püskürdü. Eski sevgilisi rapçi Chris Brown tarafından 2009 yılında şiddete maruz kalan Rihanna, bu reklamın kadına şiddeti özendirdiğini ve başına gelen bu çirkin olaya saygısızca davranıldığı ifade ederek sert çıktı.

Kendinizden utanın!

Rihanna, sosyal medya hesabından yaptığı “Buna seve seve ‘cahillik’ demek isterdim, ama o kadar aptal olmadığınızı biliyorum! Aile içi şiddet mağdurlarını utandırmak ve bu olguyla dalga geçmek için para harcadınız. Tepkim, kişisel hislerimle alakalı değil, çünkü bundan utanmıyorum. Ancak siz; beni, aile içi şiddet mağduru tüm kadınları, çocukları ve erkekleri ortaya atarak, bizi aşağıladınız. Kendinizden utanın.” şeklindeki paylaşımı ile tepkisini dile getirdi.

Rihanna’ dan Şok Cevap

Özrü kabul etmedi

Olayın ardından snatchap ekibinin Rihanna’dan özür dilediği, ama güzel yıldızın bu özrü kabul etmediği ortaya çıktı.

Böyle korkunç bir hatayı yaptığımız için üzgünüz

Mobil oyunun kendileri ile hiçbir ilgisinin olmadığını ve reklamın hemen geri çekildiğini ifade eden sosyal medya şirketinin sözcüsü, “Bu reklam gerçekten iğrenç ve asla bizim platformumuzda yayınlanmamalıydı. Böyle korkunç bir hatayı yaptığımız için üzgünüz. Tekrar yaşanmayacağından emin olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler