Ana SayfaÜnlüler'44 yaşındayım' diyen Seren Serengil'in gerçek yaşı ortaya çıktı!

İlgili Postlar

’44 yaşındayım’ diyen Seren Serengil’in gerçek yaşı ortaya çıktı!

44 yaşında olduğunu söyleyen Seren Serengil’in gerçek yaşı ortaya çıktı. Seren Serengil’in doğduğu zaman yayınlanan bir gazete kupürü, Serengil’in gerçek yaşını ortaya çıkardı. İşte Seren Serengil’in gerçek yaşı…

Seren Serengil’in yaşı doğru değilmiş

Geçtiğimiz günlerde dolu dizgin aşk yaşadığı Yaşar İpek ile yolları ayrılan Seren Serengil, şimdi de gerçek yaşının ortaya çıkması ile gündeme geldi. 4 yaşında olduğunu ifade eden Serengil’in gerçek yaşını bir gazete kupürü ortaya çıkardı.

Seren Serengil, Yaşar İpek’le ayrılma nedenini anlattı!

Seren Serengil’in gerçek yaşı kaç?

Akşam Life’ın haberine göre; 1974 doğumlu olduğunu ifade eden Seren Serengil’in aslında daha büyük olduğu ortaya çıktı. 8 Nisan 1971 tarihinde bir gazetede Öztürk Serengil’in kızı Seren Serengil ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı yer alıyor. O tarihte henüz babasının kucağında bir bebek olan Seren Serengil’in, gazetenin yayınlanma tarihine bakılacak olursa 47 yaşında olduğu ortaya çıkıyor. 44 yaşında olduğunu ifade eden Seren Serengil’in, aslında 47 yaşında olduğu bu gazete kupürü ile belgelenmiş oldu.

İşte o gazete kupürü

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde evlenme planları yaptığı Yaşar İpek ile ayrılması haberleriyle gündeme gelmişti. Şoke eden ayrılığın perde arkasında yatan nedenleri şu şekilde anlatmıştı: Ben eski sevgililerimle ve aileleriyle görüşürüm. Kimseyle düşman değilim, zor günlerinde yanlarında olurum. Özay’ın anneannesi vefat etmişti ve ben de görüşmek durumunda kaldım. Yaşar bu durumdan rahatsız oldu. Fikir anlaşmazlıkları yüzünden ayrıldık.

Halbuki, Yaşar İpek ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından şu sözler ile açıklamıştı: Herkese teşekkür ettim seni unuttum. Erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı. Unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı, dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! Benim için savaşacak benimle üzülecek bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Bugün seni benim hakkımda birilerinin televizyonda atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm. Kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm. Sana ne bir kahve yapmışlığım var, ne vermiş olduğum bir emek. Kötü günümde nasıl iyi geldin başım da biri var hissini hissettirmek, ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın. Kötü günde ne kadar iyi geldin, hoş geldin.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler