Ana SayfaDiziler'Ünal bey'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz açıklaması!

İlgili Postlar

‘Ünal bey’den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz açıklaması!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ünal beyi Tarık Ünlüoğlu, dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, eşi ile birlikte basın mensuplarının objektifine takıldı. İşte detaylar…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu

ATV ekranlarında yayınlanan Salı akşamlarının iddialı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ünal beyinden dizi hakkında açıklamalar geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden Ünal bey karakterine usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, önceki gün kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan eşi Gülenay Kalkan ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Basın mensuplarının obkejtifine yansıyan ünlü çift, giyim ve mutfak eşyaları mağazalarında alışveriş yaptı. Alışverişin ardından yakın arkadaşları ile buluşup vakit geçirdiler.

Tarık Ünlüoğlu kimdir?

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, rol aldığı Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtlayarak “Yaptığımız iş gerçekten çok başarılı. Harika bir ekip var kamera arkasında. Sağ olsun seyircimiz de her bölümde bizi yalnız bırakmıyor. Onların bu desteği bizi işimizi daha iyi yapmaya, daha güzel yapmaya teşvik ediyor.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler