Ana SayfaÜnlülerEbru Destan, Seda Sayan'ın programında Özcan Deniz sorusuna çıldırdı: Evli barklı kadınım!

İlgili Postlar

Ebru Destan, Seda Sayan’ın programında Özcan Deniz sorusuna çıldırdı: Evli barklı kadınım!

Seda Sayan’ın programına konuk olarak katılan eski manken ve şarkıcı Ebru Destan, programda sorulan eski sevilisi Özcan Deniz sorusuna sert tepki verdi. Büyük şok yaşayan Destan, “Bel altı vurmayın. Ben evli barklı kadınım.” diye isyan etti. Detaylar haberimizde…

Ebru Destan’a Özcan Deniz şoku

Seda Sayan’ın sunuculuğunu yaptığı SHOW TV ekranlarında yayınlanan programında yine olay yaşandı. Programın konuğu eski manken ve şarkıcı Ebru Destan konuk olarak ağırlandı. Sohbet esnasında, programda bulunan gazeteci Bilal Özcan Ebru Destan için “Ebru’nun da Özcan ile 4 yıl ilişkisi oldu.” dedi. Bir anda bu sözler karşısında neye uğradığını şaşıran Ebru Destan, açtı ağzını yumdu gözünü.

Ebru Destan Lanetli Dövme Yüzünden Boşandım

Çok zamansız ve gereksiz bir soru

Seda Sayan, Bilal Özcan’ın sözlerinin ardından hemen durumu toparlamaya çalıştı. Sayan, Bilal Özcan’a “Bundan sonra rica ediyorum konuşurken konuklarıma saygılı olun, onlar benim baş tacım. Çok zamansız ve gereksiz bir soru.” diye tepki gösterdi.

Ben evli barklı kadınım

Özcan Deniz ile ilgili yapılan yoruma çok sinirlenen Ebru Destan, “Şimdi konumuzla ilgisi yok, kapatalım bu konuyu. Bel altı vurmayın. Ben evli barklı kadınım, iki çocuğum var, ne saçma. Boşanmadım, mahkemem devam ediyor. Gazeteciyseniz bilin. Her soruyu sorma hakkınız yok. Biraz insanlar sınırını, haddini bilecek. Şu an konunun benimle ilgisi yok ki.” diyerek konunun kapatılmasını sağladı.

Ebru Destan kimdir?

Bilal Özcan özür diledi

Seda Sayan ve Ebru Destan’ın tepkisi ile karşılaşan gazeteci Bilal Özcan, konuşurken gözleri dolan Ebru Destan’dan özür diledi.

Eski manken ve şarkıcı Ebru Destan, altı yıl önce evlendiği iki çocuğunun babası Mete Okay ile geçtiğimiz yıl boşanma kararı almıştı. Çiftin boşanma davası hala daha devam ediyor.

Seda Sayan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler