Ana SayfaÜnlülerOlacak O Kadar oyuncusundan kötü haber: Tat ve koku alma duyularını kaybetti!

İlgili Postlar

Olacak O Kadar oyuncusundan kötü haber: Tat ve koku alma duyularını kaybetti!

Usta tiyatrocu Ahmet Çevik’ten kötü haber. Usta oyuncu geçirdiği kaza sonucu tat ve koku alma duyularını kaybetti. Kötü haberi, sanatçı Onur Akay duyurdu. Detaylar haberimizde…

Ahmet Çevik tat ve koku alma duyularını kaybetti

Levent Kırca ve Oya Başar’ın Olacak O Kadar isimli programında uzun yıllar rol alan usta tiyatro oyuncusu Ahmet Çevik’ten kötü haber geldi. Ahmet Çevik düşerek kaza geçirdi. Düşmeyle birlikte şiddetli kafa çarpması yaşayan Ahmet Çevik, tat ve koku alma duyularını kaybetti.

Ahmet Çevik kimdir?

Ahmet Çevik’in kötü haberini sanat camiasında verdiği kötü haberler ile adı’Felaket Tellalı’na çıkan Onur Akay verdi. Ameliyat olan Ahmet Çevik’i ziyarete giden Onur Akay, usta tiyatrocunun fotoğrafları ile birlikte sağlık durumunu anlatan bir paylaşımda bulundu.

Tat ve koku alma duyularını kaybeden Ahmet Çevik’in sağlık durumu nasıl?

Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Tiyatrocu dostum Ahmet Çevik, görünmez bir kaza geçirdi ve ameliyat oldu. Düşerek şiddetli kafa çarpması nedeni ile tat ve koku alma duyularını kaybeden ve burnunda şekil bozukluğu oluşan arkadaşımı ziyaret ettim ve merak eden sevenleri için fotoğraflarını çektim. Acil şifalar.” diye yazdı.

Sanat camiasından vefat ve hastalık haberlerini vermesi ile adı ‘Felaket Tellalı’na çıkan Türk Sanat Müziği sanatçısı Onur Akay, yine bir kötü haber verdi. Ahmet Çevik’in sağlık durumunu Akay bildirdi.

Levent Kırca’nın mezarı yapıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler