Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMehmetçik'e Moral Konseri Verecek

İlgili Postlar

Mehmetçik’e Moral Konseri Verecek

Zehra Su, Mehmetçik’e Moral Konseri Verecek

16 yılın ardından tekrar sevenleri ile buluşan Zehra Su, albüm çıkarttı. Albüm çıkarttıktan sonra ilk konserini Darülaceze’de veren Zehra Su, şimdi de Zeytin Dalı Harekatı için Mehmetçik ve ailelerine moral konseri vermek için kolları sıvadı. Zehra Su’yun bu hareketi herkes tarafından desteklendi.

Zehra Su’dan Ayakta Alkışlanacak Hareket

16 yıl sonra ani bir çıkış ile albümünü müzikseverler ile buluşturan Zehra Su, ilk konserini Darülaceze’de verdi. Herkes tarafından desteklenen bu hareketten sonra Zehra Su ikinci konseri için şuan Afrin’de görev yapan aslan Mehmetçik’lerimize ve ailelerine vermek için hazırlanıyor.

Konser için yetkililerle görüşerek izin beklediğini belirten Zehra Su, “Vatanın bölünmez bütünlüğünü, sınırlarımızı korumak için göğsünü siper eden Mehmetçik ve ailelerine destek için konserimizle küçük bir katkı sağlamak istedim. Tabi ki onların fedakarlıkları karşısında bizim yapacağımız bu konser az bile. Allah tüm Mehmetçik’imizi korusun. Bir an önce ailelerine kavuştursun” şeklinde herkes tarafından desteklenecek bir konuşma yaptı.

Mehmetçik’e Moral Konseri Verecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler