Ana SayfaDizilerSurvivor 2018 Birleşme Partisi Ne Zaman?

İlgili Postlar

Survivor 2018 Birleşme Partisi Ne Zaman?

Survivor 2018 birleşme partisinin ne zaman olacağı büyük bir merakla bekleniyor. Survivor, bu sezonda da yayın hayatına tam gaz devam ederken, bir taraftan da final bölümlerine doğru yaklaşıyor. Şimdi de Survivor tutkunları, birleşme partisinin ne zaman yapılacağını araştırmaya başlamış bulunuyor.

Survivor 8 Mayıs anneler günü iletişim ödülünü hangi takım kazandı?

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Survivor 2018 için “çok yakında birleştirme partisi yapacağız” açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamanın ardından, Survivor izleyicilerinde heyecanlı bir bekleyiş başladı. Bu partinin ne zaman yapılacağı ise son zamanlarda, epeyce merak edilmeye ve sorgulanmaya başlandı. İşte, Survivor 2018 birleşme partisi hakkında merak edilenler…

Survivor’da birleşme partisi öncesi elenen isim kim?

Acun Ilıcalı kimdir?

Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak Sürprizi

Survivor 2018 birleştirme partisi için tam da nefesler tutulmuş bekleniyorken; Acun Ilıcalı, parti ile ilgili sürprizi duyurdu. Sunucu ve yapımcı Ilıcalı, birleştirme partisine hem jüri olarak hem de şarkılarıyla eşlik etmesi için Aleyna Tilki’yi davet ettiğini açıklayınca tüm yarışmacıları şaşkına çevirdi. Partiye diğer davet edilen ikinci sürpriz ismin ise İbrahim Büyükak olduğu açıklandı.

Son dakika: Acun Ilıcalı Survivor birleşme partisine katılacak isimleri açıkladı!

Futbol Maçı ve “Anlat Bakalım” Mücadelesi

Ayrıca Acun, birleştirme partisiyle ilgili bu sürpriz açıklamalarına, bir de yarışma yapılacağını ekledi. Acun’un ekibine karşı Survivor yarışmacılarıyla bir futbol maçı düzenlenecek. Diğer taraftan, yine Acun’un ekibine karşı ve Survivor yarışmacıları “Anlat Bakalım” oynayacaklar. Kazanan takımın, ödül olarak ne kazanacağı henüz belli değil, fakat çok merak ediliyor.

Birleşme Partisi Hangi Gün Yapılacak?

Survivor 2018’de, izleyicilerin gözleri birleştirme partisinin ne zaman yapılacağına çevrilmiş durumda. Partinin yapılacağı tarih hakkında kesin bir bilgi verilmese de 12 Mayıs Cumartesi ya da 13 Mayıs Pazar günü ekranlara gelecek olan bölümlerde yayınlanacağı, yapılan tahminler arasında bulunuyor.

Survivor dokunulmazlık ödülü oyununu kim kazandı? 6 Mayıs Survivor eleme adayları kimler?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler