Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'de deprem yaşanıyor!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de deprem yaşanıyor!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanında, inanılmaz detaylar göze çarptı. Dizinin yeni bölümünde Serhan’ın büyük dönüşü ve Oya’nın intikam ateşi ile yanıp tutuşarak adeta bambaşka birine dönüşü izleyicileri şoke etti. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 28. yeni bölümüne dair inceleme haberimizde…

Yeni gelişmeler Ufak Tefek Cinayetler’i etkileyecek mi? final mi yapacak?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Serhan Merve’ye geri mi döndü?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 28. yeni bölüm fragmanında Serhan Merve’ye geri dönüyor. Merve’nin kişiliğini bilmesine rağmen ona geri dönen Serhan’ın “Nasıl bir hataya düşmüşüm ben? Yanlış yollara sapmışım.” diyerek Merve’ye geri dönüşü, izleyicileri şoka soktu.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

İzleyici isyan etti

Öte yandan, dizide hep mağdur olan tarafın Oya olması, Merve’nin hep kazanan taraf olması dizi izleyicisini çok sıkmıştı. Sosyal medyada konu hakkında çok sayıda eleştiri yorumu yapılmıştı. Dizi ekibi izleyicilerin yorumlarını dikkate almış olacak ki, Ufak Tefek Cinayetler’de dengeler değişmeye başladı. Özellikle, Oya artık dişli bir karakter olarak intikam duygusu kazandı. Bu değişim, izleyicinin hoşuna gitmeye başladı.

7 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Çukur mu? Söz mü?

Ufak Tefek Cinayetler izleyicileri, Serhan’ın her şeye rağmen Merve’ye dönüşünü çok eleştirdiler. Buna inanmak istemeyen takipçiler, sosyal medyada yorumlar yazdı. O yorumlardan birisi şu şekilde:

“Şimdi Serhan, Merve’ye geri mi döndü? Gerçekten mi? Sonra bir de Oya’ya ‘bana güven’ diyor. Oya’yı sevmiyormuş, yazıklar olsun. O hak ediyor Merve’yi. Merve onu bir güzel kandırsın”

Bir Ufak Tefek Cinayetler ise, farklı bir yorumda bulundu:

“Serhan çok şahsiyetsiz çıktı. Beceremedi ilişkisini götüremedi. Merve’nin oyunları içinde kayboldu. Yine yeniden aile olduk zannediyorlar. Fakat acısı çabuk çıkacak. Mila’ya kardeş geliyor. Annelik özlemi duyan Oya, muradına eriyor. Dizi güzelleşti.”

Ufak Tefek Cinayetler’de Oya hamile mi?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin fragmanında, Oya’nın “Hamileyim” diye haykırması şaşkınlık yarattı. Yıllar önce yaptığı intihar girişimi nedenim ile çocuk sahibi olma ihtimalinin sıfır olduğu Oya, gerçekten hamile mi? Yoksa, bebeğin babası Serhan mı? Merve’ye geri dönen ve mutlu aile tablosu sergileyen Serhan, böyle bir durumda ne yapar? Yanıtları, Ufak Tefek Cinayetler 28. yeni bölümünde öğreneceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler