Ana SayfaDizilerSon dakika: Acun Ilıcalı Survivor birleşme partisine katılacak isimleri açıkladı!

İlgili Postlar

Son dakika: Acun Ilıcalı Survivor birleşme partisine katılacak isimleri açıkladı!

Survivor 2018 birleşme partisi için Acun Ilıcalı bombayı patlattı. Ilıcalı, birleşme partine katılacak isimleri canlı yayında açıkladı. Detaylar haberimizde…

6 Mayıs 2018 reyting sonuçları açıklandı! Zirvede kim var? Savaşçı mı, Jet Sosyete mi, Survivor mı?

Survivor birleşme partisine kimler katılacak?

Ünlü televizyoncu ve Survivor yapımcısı Acun Ilıcalı, birleşme partisine sayılı günler kala katılacak isimleri açıkladı. Survivor Panorama programına konuk olarak katılan Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Algül, İhsan Tarkan ve Hakan Ural’ın sorularını yanıtladı. Merak edilen her şeyi yanıtlayan Ilıcalı, birleşme partisine katılacak isimleri de açıkladı. Acun Ilıcalı, Survivor birleşme partisine Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak’ın katılacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Survivor hakkında merak edilen her şeyi anlatan Acun Ilıcalı’nın açıklamaları şu şekilde:

Instagram’dan gelen soruları cevaplayacağımı söylemiştim. 30 bin soru geldi. Bunların arasında 70-80 tanesini cevaplayacağım. Seyircilerimiz bunun cevabını çok iyi biliyor. Yarışmacıların arasındaki dengesizlikten dolayı. Bu sene bir konsept denedik. Bundan 10 sene önce Fenerbahçe-Galatasaray yapmıştık. Tutmadı. Yenilikler yapmaya çalıştık. All Star karşısında Gönüllüler bize heyecan verdi. Planladığımız gibi olmadı. Bir takım devamlı yenmeye başladı. Burada bir ümitsizlik gördük. Bizim bu duruma bir şey yapmamamız duruma müdahale edemediğimiz gösterdi.

Birincisi takımların DNA’sını bozmayalım dedik. Karman çorman iki takım olmasın istedik. İki isim olması gerekiyordu. Ünlüler-Gönüllüler yaptık. Eski ünlüler ve eski gönüllüleri ayırdık. Ünlüler tarafına zayıf bir yarışmacı koyup, takımı aşağıya çekmek istemedik. Mustafa Kemal de oraya geçince parladı.

Seyircilerimizden şunu rica ediyorum. İş fanatizme dönmüş durumda. Bizim yorumcularımız kimseyi tanımıyor. Yorumcu seyircinin dediğini mi yapsın? Hata yapıyorlarsa da haftada 15 saat yayına çıkıyorlar. Fanatizm iyi değil. Şuur kapanması olmaması lazım. İlgi göstermek, ciddi şekilde takip etmek güzel. Oradaki kardeşlerimizin yaşı da küçük. Onların heyecanını da anlıyorum. Bazen komik şeyler yazıyorlar. 3 sene önce ne yaptığımı yazıyorlar. ‘2015’te Semih kalan oyların tamamını açmanı istemişti, kabul etmemiştin. Turabi isteyince açtın’ diyor. Negatif bir şey yazıldığı zaman benim moralim bozulmuyor. Gülümsüyorum. Çok hassas konular dışında elbette. Hayatımda kimseye dava açmışlığım yoktur. eksisozluk’te Survivor’a ilgi duyan bir grup var. Onları takip ediyorum.

Puzzle koysak ‘Adem yapmasın’ diyen oluyor. Havuz koyduğumuz zaman ‘Gönüllüler kazansın’ diye oluyor. İki taraftan 2 aday çıkması bizim için daha iyi değil mi? Son parkur havuzdu. Biri bize anlatsın o zaman. Biz neden havuz koyuyoruz? Parkurlar 15 gün önceden hazırlanıyor. Birisinin kazanması bize ne avantajı olabilir. Arkadaşın diyorsanız? Benim arkadaşlarım daha bir şey kazanmadı. Ben rap hastasıyım. O Ses’te bir tane rapci kazanmadı. Adem derseniz yazın beraberdik. Hilmi Cem, dizisini bırakıp geldi. Burada ne dönüyor olabilir. ‘Damla Şeyma’nın arkadaşı’ dediler. Arkadaşı olsa ne olur. Zaten tanışmıyor. Şeyma’nın tek tandığı Marcus’tu. İlk hafta elendi adam.

Survivor’da kimsenin hayatı riske edemeyiz. Kendini iyi hissetmeyen yarışmacıyı oynatmayız. Doktor ‘bir şey yok’ dese de oynatmayız. Bu arkadaşlarımızın canı bize emanet, neden riske atayım. Yarışmacının kendi tercihi. Birinin sol eli diğerinin sağ eli sakat. Nagihan’ın oynaması çok normal. Sema çatlak elle oynuyor. Sema’nın eli iyileşmediği için alçıya alındı.

Adalar birleşme partisinden sonra birleşmeyecek. Şu andaki sayılar buna müsait değil. Ancak adalar birleştikten sonra konforlu baraka ödülü olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler