Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe'den Gazze tepkisi: Türkiye'ye yapılmak istenen işgalin provası!

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’den Gazze tepkisi: Türkiye’ye yapılmak istenen işgalin provası!

Gazze’de yapılan katliamı eleştiren ünlü isimlerden biri de Yıldız Tilbe oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yağan ünlü şarkıcı, “Şu an işgal altında olan Ortadoğu ve Müslüman ülkelerindeki durum, Türkiye’ye yapılmak istenen işgalin provasıdır.” şeklinde ifadeler kullandı. Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı’dan Gazze paylaşımı. Binlerce beğeni aldı!

Yıldız Tilbe’den Gazze tepkisi

Amerika’nın Gazze sınırında Kudüs’te büyükelçilik açmasını protesto etmek isteyen göstericilere İsrail askerleri tarafından ateş açılması ile onlarca kişinin şehit olduğu ve yüzlerce kişinin yaralandığı katliamda hasar büyük. Yaşanan katliama dünyanın dört bir yanından lanet mesajları geliyor.

Yıldız Tilbe kimdir?

Türkiye’ye yapılmak istenen işgalin provası!

Ünlü isimler de Gazze katliamına sessiz kalmadı. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ile tepkilerini dile getiren ünlülerden biri de Yıldız Tilbe. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yıldız Tilbe, yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi: “Şu an işgal altında olan Ortadoğu ve müslüman ülkelerindeki durum, Türkiye’ye yapılmak istenen işgalin provasıdır. Oralar Osmanlı’nın yani bizimdi, kopardılar. Avrupa üzerinden üstümüze gelemeyen korkaklar, arkamızdan dolanıyolar. Allah fırsat vermesin kafirlere, İslamiyete yardım etsin.”, “Her Ramazan’da kuduruyorlar. Allah’a ibadet edeni görmek istemiyorlar, ellerindeki silahlarla kıyafetleri tam korunakları olduğu halde atılan taştan korkuyorlar. Allah’a düşmanlık ediyorlar. Geberdikçe cehenneme yuvarlanıyorlar, yaşayanları da ateşte…”, “Müslümanlar onlarla savaşırken Allah için zevkle şehit oluyorlar. Fakat İslamiyet ölümsüzdür. Bunu onlar da biliyor, kafalarını yediren de bu zaten.”, “Bu yeryüzü çok firavun gördü hepsi geberdi. Bunlara da kalmayacak. Ölümsüz gibi davranan zavallılar, zebaniler hepinizi bekliyor.”, “Allah vaadinden dönmez. Size o toprakları vaadetmiş olsaydı çoktan vermişti. Cehennem var gittiğiniz, son yurdunuz hazır bekliyor.”

Yıldız Tilbe’ye sahnede sürpriz evlilik teklifi! Ne yanıt verdi?

İşte Yıldız Tilbe’nin Gazze paylaşımları:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler