Ana SayfaÜnlülerİsrail soyundanım demişti! Adnan Oktar Gazze katliamını neden kınamadı?

İlgili Postlar

İsrail soyundanım demişti! Adnan Oktar Gazze katliamını neden kınamadı?

Yaptığı bir açıklamada “İsrail soyundanım” diyen Adnan Oktar, Gazze katliamını kınamak yerine ilginç bir çağrıda bulundu. Dünyanın dört bir yanından katliamı kınayan insanların arasında, Adnan Oktar’ın paylaşımı dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Yıldız Tilbe’den Gazze tepkisi: Türkiye’ye yapılmak istenen işgalin provası!

“İsrail soyundanım” diyen Adnan Oktar’dan Gazze paylaşımı

Amerika’nın Gazze sınırında yaptığı katliama dünyanın dört bir yanından kınama mesajları gelirken, Adnan Oktar’ın yayınladığı mesaj şaşkınlık yarattı. Daha önce yaptığı bir açıklamada “İsrail soyundanım” diyen Adnan Oktar’ın katliamı görmezden gelerek yaptığı çağrı dikkat çekti.

Adnan Oktar Gazze katliamını neden kınamadı?

Adnan Oktar, Gazze’de yaşanan katliam hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımında “Filistin’in çözümü iki tarafın birbiriyle kardeş ilan edilmesidir. İsrail ve Filistin halkını birbiriyle barışıp dost-kardeş olmaları için teşvik etmek lazım. Kavgayı bir an önce yatıştırmak hayatidir. İki halk da aynı peygamber soyundan. Her ikisi de Hz. İbrahim’in evladı.” şeklinde ifadeler kullandı. Oktar’ın paylaşımında katliamı kınadığı şeklinde bir ibare kullanmaması dikkat çekti.

İşte Adnan Oktar’ın Gazze paylaşımı

Yıldız Tilbe’den Gazze tepkisi

Gazze’de yaşanan korkunç katliamın yankıları sürerken, dünyanın dört bir yanından kınama mesajları yayınlanıyor. Ülkemizin ünlü isimleri de katliama sessiz kalmadı. Birçok ünlü isim katliam hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaparken, bunların arasında en dikkat çekici Yıldız Tilbe’nin paylaşımları oldu. Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı: “Şu an işgal altında olan Ortadoğu ve müslüman ülkelerindeki durum, Türkiye’ye yapılmak istenen işgalin provasıdır. Oralar Osmanlı’nın yani bizimdi, kopardılar. Avrupa üzerinden üstümüze gelemeyen korkaklar, arkamızdan dolanıyolar. Allah fırsat vermesin kafirlere, İslamiyete yardım etsin.”, “Her Ramazan’da kuduruyorlar. Allah’a ibadet edeni görmek istemiyorlar, ellerindeki silahlarla kıyafetleri tam korunakları olduğu halde atılan taştan korkuyorlar. Allah’a düşmanlık ediyorlar. Geberdikçe cehenneme yuvarlanıyorlar, yaşayanları da ateşte…”, “Müslümanlar onlarla savaşırken Allah için zevkle şehit oluyorlar. Fakat İslamiyet ölümsüzdür. Bunu onlar da biliyor, kafalarını yediren de bu zaten.”, “Bu yeryüzü çok firavun gördü hepsi geberdi. Bunlara da kalmayacak. Ölümsüz gibi davranan zavallılar, zebaniler hepinizi bekliyor.”, “Allah vaadinden dönmez. Size o toprakları vaadetmiş olsaydı çoktan vermişti. Cehennem var gittiğiniz, son yurdunuz hazır bekliyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler