Ana SayfaKimdirArif Diren kimdir?

İlgili Postlar

Arif Diren kimdir?

Kırgın Çiçekler dizisinde oynadığı rol ile büyük yankı uyandıran genç oyuncu Arif Diren kimdir? Dizinin Güney’i son zamanların en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Ünlü oyuncu hakkında her detay merak ediliyor. Peki, Kırgın Çiçekler dizisinin Güney’i Arif Diren kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl tanındı, bu kadar popüler bir isim olmasının nedeni nedir? Detaylar haberimizde…

Arif Diren, 1989 yılında Konya Çumra’da dünyaya geldi. Henüz altı aylık bir bebekken ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşti. Diren, 6 yaşına kadar Bağcılar’da, 17 yaşına kadar da Güngören’de yaşadı.

Oyunculuk eğitimi de alan Arif Diren, kariyerindeki ilk deneyimini 2011 yılında Sen Kimsin’de Selim karakterine hayat vererek yaşadı. Ardından, Sil Baştan’da rol aldı ve bu projede Tunç karakterine hayat verdi. Arif Diren, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler isimli dizide rol alıyor. Bu dizide de, yetimhanede büyüyen Songül karakterinin biricik aşkı ve eşi Güney karakterine hayat veriyor. Dizideki performansı ile çok beğenilen Arif Diren’in son zamanlarda adeta yıldızı parladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler