Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel, evleneceği adamda aradığı kriterleri açıkladı

İlgili Postlar

Çağla Şıkel, evleneceği adamda aradığı kriterleri açıkladı

Uzun süredir kalbinin kapılarını kimselere açmayan Çağla Şıkel, evleneceği adamda aradığı kriterleri açıkladı. Çağla Şıkel, evleneceği adamda hangi özelliklerin bulunmasına dikkat ediyor? Yanıtı haberimizde…

Çağla Şıkel Emre Altuğ ile ilgili soruları iştenlikle cevapladı!

Çağla Şıkel’den evlilik açıklması

Ünlü manken Çağla Şıkel, 2015 yılında Emre Altuğ ile boşanmasının ardından kalbinin kapılarını kapatmıştı. Boşandıktan sonra hayatına yalnız bir kadın ve çocuklarının annesi olarak devam eden Çağla Şıkel’in adı, kimseyle birlikte anılmamıştı.

Çağla Şikel kimdir?

Çağla Şıkel evleneceği adamda hangi kriterleri arıyor?

Çağla Şıkel, bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Ünlü manken, evleneceği erkekte aradığı kriterleri açıkladı. Çağla Şıkel, evleneceği adamla ilgili “Evleneceğim adamın benden daha güçlü olması lazım. Ben bu yaştan sonra artık işinde başarılı, disiplinli ve duruşuna aşık olabilirim.” diye konuştu.

Çağla Şıkel’den Emre Altuğ açıklaması

Çağla Şıkel, son olarak yeniden anne olmak istediği açıklamasının ardından gelen “Emre Altuğ ile barışacaklar mı?” sorularının yanıtını verdiği haberler ile gündeme gelmişti. Şıkel, konu hakkında “Herkes bana ‘Emre’yle (Altuğ) barışmayı düşünür müsün?’ diye soruyor. Öyle bir durum yok. Yeniden çocuk sahibi olmak istiyorum ama baba adayı yok.” diye konuşmuştu.

Podyumların tecrübeli ve aranan ismi Çağla Şıkel, ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile 2008 yılında evlenmişti. Ancak, evliliklerinde sorun yaşamaya başlayan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çifti, 2015 yılında sürpriz şekilde boşanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler