Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 24-30 Eylül

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 24-30 Eylül

Magazin camiasında geçtiğimiz hafta hareketli anlar yaşandı. Ünlü isimler çarpıcı haberleri ile gündeme geldi. Birçok ünlü ismin adı popüler haberlerde yer aldı. Hangi ünlü, hangi haber ile gündeme geldi? Haftanın en çok merak edilen ünlü isi ve haberleri hangileri oldu? En çok okunan haberler hangileri? İşte geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 24-30 Eylül

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 17 – 23 Eylül

Pişkinlik Ebru Gündeş’te Vücut Buldu!

Özel hayatında yaşadığı çalkantılı günler bilinen Fantezi Müziğin sevilen sanatçısı Ebru Gündeş, hakkında yazılan sert sözlere ne cevap verecek? Ebru Gündeş hakkında eleştirel bir yazı kaleme alan yazar kim?

Geçen ayın en çok okunan haberleri

Murat Boz alyans taktı! Evleniyor mu?

Murat Boz alyans taktı! Aslı Enver ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündeminde ses getiren yakışıklı şarkıcı Murat Boz, evleniyor mu? Murat Boz, alyans taktı. Murat Boz, kiminle evleniyor?

Okan Kurt’tan Şaşırtan Demet Akalın Hamlesi!

Son dönemde Demet Akalın 6 yıllık eşi Okan Kurt ile tek celsede boşanması gündeme bomba gibi düşmüştü. Evlerine haciz geldikten sonra boşanmaya karar veren Demet Akalın ve Okan Kurt cephesinde sular durulmuyor! Okan Kurt’tan şaşırtan Demet Akalın hamlesi geldi.

Kerimcan Durmaz’dan Demet Akalına Büyük Jest!

Ünlü fenomen Kerimcan, Yakın Dostu Demet Akalın’ın, Hacizden Zarar Gören Eşyalarının Yerine Yenisini Alıp Evine Gönderdi. Kerimcan Durmaz, hacizden dolayı eşyaları zarar gören ünlü komşusu ve arkadaşı Demet Akalın’a büyük jest yaptı. Kerimcan, Akalın’ın zarar gören eşyalarının yenisini alıp evine teslim etti.

Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer’den şaşırtan bebek açıklaması

Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer’den şaşırtan bebek açıklaması geldi. Mustafa Ceceli ile boşanmasından kısa bir süre sonra evlenen ve o dönem eleştiri oklarının hedefi haline gelen Selin İmer, basın mensuplarının bebek ile ilgili sorularına verdiği yanıt ile şoke etti. Selin İmer, bebek konusunda hangi açıklamada bulundu?

Gülperi Dizisinin 3. Bölüm 2. Tanıtımına Büyük Tepki Var!

Show Tv’nin yeni dizisi Gülperi, izleyici tarafından çok sevildi. Show TV’nin yeni dizisi Gülperi, yarın akşam (28 Eylül) 3. bölümüyle ekranda yerini alacak. Fakat Gülperi dizisinin 3. Bölüm 2. fragmanına tepki yağdı.

Gülben Ergen’den ayrılan Burak Törer’den ilk açıklama

Gülben Ergen’den ayrılan Burak Törer’den ilk açıklama geldi. Ayrılık haberleri ile günün magazin gündeminin odağına gelen Gülben Ergen ve Burak Törer çift, şaşkınlık yarattı. Çok mutlu bir birliktelik yaşadıkları dikkat çeken ünlü çiftin ayrılık haberi, şoke etti. Gülben Ergen ve Burak Törer’in ayrılık haberlerini duyurmaları da dikkat çekici oldu. Ünlü çift, birbirlerine iltifatlar göndererek ayrıldı. Ayrılığın perde arkasına yatan nedenler merak edilmeye başlandı.

Şeyma Subaşı, Zeynep Yılmaz’ı Stalk’luyor!

Şeyma Subaşı, Zeynep Yılmaz’ı stalk’luyor! Şeyma Subaşı hakkında devamlı gündeme gelen taklit olduğu iddialarına bir yenisi daha geldi. Hangi usta magazin gazetecisi Şeyma Subaşı’nın, Zeynep Yılmaz’ı stalk’ladığını iddia etti? Neler söyledi?

Didem Soydan’ın kız arkadaşıyla samimi anları kafa karıştırdı!

Didem Soydan’ın kız arkadaşıyla samimi anları kafa karıştırdı. Bir arkadaşının doğum günü partisine katılan Didem Soydan, bir kız arkadaşı ile yakınlaştığı şeklinde yorumlanan pozları ile olay yarattı. Ünlü modelin bu görüntüleri, sosyal medyayı salladı.

Tuba Büyüküstün’den Şok Karar!

Ekranın sevilen oyuncusu Tuba Büyüküstün, başarılı oyunculuğu ile gündemde sık sık yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda birlikte olmaya başlayan ve aşkları ile sık sık gündeme gelen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen çifti, aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Fakat çift ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler