Ana SayfaDedikoduKadın dizisi 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Doruk şoka giriyor!

İlgili Postlar

Kadın dizisi 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Doruk şoka giriyor!

Kadın dizisi 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni fragmanında yeni bölümde yaşanacakların detayları verildi. Doruk şoka giriyor. Doruk’un yaşadığı büyük şok ne olacak? İzleyicileri bekleyen büyük şok ne? Hangi anlar duygusallık yaratacak? Kadın dizisinin 33. yeni bölüm fragmanında hangi detaylar verildi? Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Kadın dizisi 33. yeni bölüm fragmanının detayları haberimizde…

Kadın Dizisinden Yeni Bölüm Öncesi 2 Yeni Fragman!

Kadın dizisi 33. yeni bölümde neler yaşanacak?

Kadın dizisi 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Fragmana, Drouk ve babası Alp’in karşılaşması damgasını vuruyor. Doruk, hastanenin girişinde babası Alp’i görüyor. Heyecanla gelip annesi ve ablasına söylüyor. Ablası Nisan da gidip bakmak isteyince Bahar ve Arif de peşlerinden gidiyor. Nisan ve Doruk’un babalarına seslenişi yürekleri dağlıyor. Şirin, her zamanki gibi gergin anlar yaşıyor. İzleyiciler, bu anları nefeslerini tutarak izleyecek.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

İşte Kadın dizisi 33. yeni bölüm fragmanı

30 Eylül 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Elimi Bırakma mı? Yaparsın Aşkım mı?

SHOW TV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan, ilk bölümünden bu yana ekranlara damgasını vuran, reyting listesinde yayın günü tozu dumana katan iddialı dizi Kadın, yeni sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bu akşam 33. yeni bölümü ile ikinci sezona başlayacak olan Kadın dizisi, yine heyecanlı anlara sahne olacak. İzleyicilerin merakla beklediği Kadın dizisi, bu akşam SHOW TV ekranlarında 33. yeni bölümü ie yeni sezona giriş yapacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler