Ana SayfaDedikoduBuse Terim Sonunda İsyan Etti!

İlgili Postlar

Buse Terim Sonunda İsyan Etti!

Sosyal medya hesabını aktif kullanan, sık sık takipçileriyle fotoğraf paylaşan Buse Terim hakkında kilosu ile yapılan eleştirilere cevap verdi. Buse Terim, kendisini eleştirenlere çok ağır sözler söyledi. Detaylar haberimizde…

Buse Terim Sonunda İsyan Etti!

Buse Terim’e Hadise’den Destek Geldi!

Buse Terim, katıldığı bir düğünden sonra kiloları hakkında sosyal medya aracılığı ile birçok insandan eleştiri aldı. Herkesin kötü yorumlarına maruz kalan Buse Terim’i kadın sanatçılar destek verdi. Hadise, Buse Esmersoy, Selin Ciğerci Buse Terim’in yanında olduklarını belirttiler. Buse Terim ise sessizliğini bozarak bunu kendisine yapan hemcinslerine birkaç söz söyledi.

Buse Terim: ” Ben 18 ay arayla iki tane çocuk doğurdum. Bir tanesi daha yeni 6 aylık olacak. İkisini de emzirdim, iki tane sezaryen oldum. Sen bir kadının hamile kalıp çocuk doğurduktan sonra nasıl değiştiğini bilir misin? Vücudunun, hormonlarının nasıl tepetaklak olduğunu? Belli ki bilmiyorsun bilsen böyle konuşamazsın! Gerçi bilsen de konuşursun öyle kötü kalplisiniz siz. Sırf bu yüzden işim olan sosyal medyadan soğudum. Bu kadar sığ bakan, bu kadar insanları sadece fiziksel yönüyle eleştiren sadece siz varsınız.

Buse Terim Kimdir?

Kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor. Beni rahat bırakın. Ben kilomu da vereceğim siz o zaman ne diyeceksiniz? Dur ben söyleyeyim: “zayıflık hiç yakışmadı eski haliniz daha iyiydi” diyeceksiniz. Öyle kafanız karışık çünkü! Son olarak şunu söyleyeceğim; benim kiloma, boyuma, vücuduma bakma, yaptığım şeylere bak. Bakış açını değiştir. Kadınları kilo, zayıflık, vücut olarak görmekten vazgeç. Kadınlar dünyayı yönetiyor. Kilo yerine neler yaptığına bak, takdir etmeyi öğren. Her şeyden önce senin bir hemcinsin olduğumu unutma…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler