Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (05.02.2018)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (05.02.2018)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Deniz Seki, hapse giren Seren Serengil’i uyardı: Yeşil ve lacivert giyme!

Gülben Ergen’in aldırdığı hakkında konuşmama kararına uymadığı için üç gün hapis yatacak olan Seren Serengil, Deniz Seki’ye danıştı. Seki, Seren Serengil’e “Yeşil ve lacivert renk giyme.” diye uyardı. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil teslim olacağını açıkladı

Seren Serengil, Gülben Ergen’in mahkemeden hakkında konuşmama kararı aldırmasına rağmen hala daha konuşmaya devam ettiği, mahkeme kararına uymadığı için üç gün hapis yatacak. Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, bugün yayınlanan programında, program bitiminde teslim olacağını açıkladı.


Seda Sayan’dan Seren Serengil açıklamasına yanıt gecikmedi

Seren Serengil’in 3 gün zorlama hapis cezası aldığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu konu açıklama sonrasında magazin haberleri zirvesinde sürekli Seren Serengil ile ilgili açıklamalar yapan ünlü isimler yer alıyor. Dün Bugün Hapse Girecek Olana Seren Serengil Neden Teslim Olmadı? haberini paylaşmıştık ancak Aile Mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için Seren Serengil cezaevine giremedi.


Boşanacaklar denilen Mustafa Sandal-Emina Sandal çiftinden üçüncü çocuk müjdesi

“Boşanıyorlar” haberleri ile gündemde olan Mustafa Sandal ve Emina Sandal çiftinden üçüncü çocuk müjdesi. İki oğlu olan ünlü çift, üçüncü çocuğu yapmak istediğini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Son haftalarda bir boşanacaklar, bir boşanmayacaklar şeklinde haberler ile gündeme gelen Mustafa Sandal ve Emina Sandal çiftinden müjdeli haber. Ünlü çift, üçüncü çocuğu istiyor.

Mustafa – Emina Sandal çiftinden müjdeli haber

Mustafa Sandal ve Emina Sandal çifti, boşanma haberlerinin ardından Londra’ya tatile gitti. Haberi, Sırbistan’da yayınlanan Gloria dergisindeki “Çift, evliliklerinin 10’uncu yılını Londra’da gözlerden uzakta kutladı” şeklinde başlığı ile yayınladı. Bu haber, kafa karıştırdı.


İrem Derici: “Uçak Düşsün Ama Sadece Sinan Ölsün”

O Ses Türkiye yarışmasından sonra yarışmadan elenmesine rağmen büyülü sesi ile milyonlara ulaşıp ünlü olan İrem Derici sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanıyor. Geçtiğimiz gün makyajsız bir şekilde kameralara yakalandı. Müzik stüdyosundan çıkan İrem Derici, sorulan soruları yanıtladı.

“Makyajsızım Şuan Gerçi Boyasam Da Bir Şey Değişmiyor”

Beşiktaş’da bir müzik stüdyosundan çıkarken görüntülenen İrem Derici çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Esprili ve sempatik tavırlarıyla her zaman kendine has bir tavrı olan İrem Derici makyajsız olduğuna dikkat çekerek muhabirlere “Makyajsızım şu an. Boyasam da bir şey değişmiyor gerçi” diye espri yaptı.
Derici, Mustafa Ceceli’yle hazırladığı yeni şarkının 14 Şubat’ta çıkacağını açıkladı


Ünlü Çiftten Müjdeli Haber!

Diriliş Ertuğrul dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ı ikinci kez baba olma heyecanı sardı. Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar’ın hamile olduğu öğrenildi.

Henüz Bir Açıklama Yapılmadı

TRT1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Gazi’ye hayat veren başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Neslişah Alkoçlar ile 2014 yılının ekim ayında nikâh masasına oturmuştu. 9 Ocak 2016’da oğlu Emir Aras’ı kucağına alan çift yeniden bebek bekliyor. Dizide Ertuğrul Gazi’ye hayat veren 38 yaşındaki yakışıklı oyuncunun eşi Neslişah Alkoçlar’ın hamileliğinin ilk aylarını yaşadığı iddia edildi. Örnek evlilikleriyle magazin dünyasına emsal teşkil eden ünlü çiftten konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.


Boşandım rahatladım!

Yaklaşık 15 ay süren çekişmeli dava süreci sonunda, iki çocuğunun babası 12 yıllık eşi İbrahim Kutluaydan yüklü bir tazminat ve nafaka alarak boşanan Demet Şener sessizliğini bozdu.

Avukatını Yanından Ayırmıyor

HT Magazin’den Nuri Altuntaş’ın haberine göre, geçtiğimiz hafta görülen duruşmada mahkeme, İbrahim Kutluay’ın 600 bini manevi, 1 milyon 350 bin TL tazminat, 14 bini çocukları için olmak üzere 27 bin TL nafaka ödemesine hükmederek çifti boşamıştı.


Seren Serengil’in avukatı neden istifa etti?

Son yaşanılan süreçte her gün yeni bir haber, her gün yeni bir açıklama ile gündemden düşmeyen  Seren Serengil’in avukatıda Seren Serengil’i terk etti! Seren Serengil’in avukatı Ayşegül Mermer, zehir zemberek bir açıklama yaparak ünlü ismin avukatlığını bıraktı. Avukatının iddialarının ardından, Seren Serengil’den de açıklama geldi. Serengil, ‘Nasıl bir filmin içindeyim bilemedim’ diyerek eski avukatı hakkında baroya başvuru yapacağını duyurdu. Haber detayında bilgileri paylaşacağız, peki Seren Serengil’in avukatı neden istifa etti?


10 Yıllık Evlilik Bitti!

Magazin dünyasından bir ayrılık haberi daha geldi. Müzisyen Murat Evgin ve Elif Evgin’in 10 yıllık evliliği bitti. Ünlü şarkıcının eşiyle 6 aydır ayrı olduğu ortaya çıktı. Türk Pop Müziği’nin usta ismi Erol Evgin’in kendi gibi müzisyen oğlu Murat Evgin, 10 yıllık evliliğini noktaladı. Çiftin, ağustos ayında anlaşmalı boşanma kararı aldığı öğrenildi.


Türkiye’nin İlk Vampir Dizisi “Yaşamayanlar” Sürpriz Oyuncularıyla Büyük Dikkat Çekiyor!

Türkiye’nin ilk vampir dizisi “Yaşamayanlar” için tüm hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İnternet dizisi olarak Blu TV’de yayınlanacak olan dizi film, sürpriz oyuncu kadrosuyla da büyük dikkat çekiyor. Alacakaranlık-Twilight film serileri, Buffy The Vampire Slayer, True Blood, Vampire Diaries gibi dizi filmlerle benzerlik taşıyan içeriğiyle, izleyiciler karşısına çıkacak olan “Yaşamayanlar” dizisi, fantastik kurgu seven izleyicilerle yakın bir zamanda buluşacak.

Son zamanlarda, ülkemizde internet üzerinden yayınlanan dizi filmlere karşı büyük bir rağbet var. İzleyicilerin bu ilgisi üzerine, dijital dizilere de her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Blu TV; ülkemizde bir ilk olacak içeriğiyle, 10 bölümlük yeni dizi film çalışması olan Yaşamayanlar’ı izleyicilere sunmaya hazırlanıyor. Yapım ve yönetmenliği Alphan Eşeli’nin, senaryosu ise Pınar Bulut’un imzasını taşıyan dizinin, oyuncu kadrosunda ise sürpriz isimler yer alıyor.


Alişan ve Çağla Şıkel’e ne oldu? İkili, yollarını ayırdı!

Uzun yıllardır hem sıkı dostluk hem de program partnerliği yapan Alişan ve Çağla Şikel’in arasına kara kedi mi girdi? İki ünlü isim, yollarını ayırdı. Şikel, “Artık partner istemiyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Alişan ve Çağla Şikel’in arasına karar kedi mi girdi?

Alişan ve Çağla Şikel ikilisi, uzun yıllardır aralarından su sızmayan iki sıkı dost. Bunun yanı sıra, yıllardır birlikte program sunarak partnerlik yapıyorlar. Ancak, Çağla Şikel artık yanında partner istemediğini açıkladı. Şikel’in bu açıklaması şoke ederken, “Alişan ve Çağla Şikel’in arasına karar kedi mi girdi?” sorusunu akıllara getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler