Ana SayfaDedikoduSon Dakika! Bugün Hapse Girecek Olana Seren Serengil Neden Teslim Olmadı?

İlgili Postlar

Son Dakika! Bugün Hapse Girecek Olana Seren Serengil Neden Teslim Olmadı?

Son Dakika! Bugün Hapse Girecek Olana Seren Serengil Neden Teslim Olmadı?

Gülben Ergen’in aleyhine konuşması mahkeme kararıyla yasaklanan Seren Serengil bu karara uymamış yorumcu olarak bulunduğu programda Gülben Ergen için konuşmaya devam etmişti. Yasağı çiğneyen Seren Serengil’e 3 gün hapis cezası verilmesi magazin tarihinde bir ilk olmasıyla tepkileri de beraberinde getirdi. Peki, bugün teslim olması beklenen Seren Serengil neden teslim olmadı?

Seren Serengil ile Gülben Ergen Arasında Neler Oldu?

Seren Serengil ile Gülben Ergen arasında ki sorun Gülben Ergen’in evli iş adamı Tolga Duğles ile ilişkisinin olduğu iddiasıyla başladı. Önce Seren Serengil, Gülben Ergen için soysal medya hesabından “evli erkekleri yoldan çıkarma” alışkanlığı olduğuna dair bir mesaj yazdı ve sildi. Sonrasında ise Yeşim Salkım konuya dahil oldu ve Gülben Ergen’e ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeşim Salkım da işin içine girmesiyle beraber Gülben Ergen’in Erhan Çelik’i de aldattığı iddia edildi. Bütün bu iddiaları reddeden ve sessizliğini koruyan Gülben Ergen hakkını hukuk yoluyla aradı. Gülben Ergen Seren Serengil’e “Duymayan Kalmasın” programında yaptığı yorumlar nedeniyle tedbir kararı aldırdı fakat Seren Serengil bu karara uymadı.

Seren Serengil’e 3 Gün Hapis Cezası Verildi

Seren Serengil Gülben Ergen’in çıkarttığı tedbir kararına uymadı. Gülben Ergen ise Serengil’i tekrar şikayet etti. Seren Serengil için 3 gün ‘zorlama hapis’ kararı çıktı. Seren Serengil normalde bugün program sonrası cezaevine girecek ve yerine yakın arkadaşı Demet Akalın gelecekti.

Programda herkese veda eden ve yanında olanlara teşekkür edilirken “herkes konuştu ama sadece benim ceza almam istendi” açıklamasını yaptı. Eşyalarını hazırlayıp cezaevine gideceğini belirten Seren Serengil’in avukatından flaş karar geldi.Avukatı,” 11. Aile Mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için infaz gerçekleştirilmemiştir.” açıklamasını yaptı.

 

Son Dakika! Bugün Hapse Girecek Olana Seren Serengil Neden Teslim Olmadı?
Son Dakika! Bugün Hapse Girecek Olana Seren Serengil Neden Teslim Olmadı?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler