Ana SayfaDedikoduBoşanacaklar denilen Mustafa Sandal-Emina Sandal çiftinden üçüncü çocuk müjdesi!

İlgili Postlar

Boşanacaklar denilen Mustafa Sandal-Emina Sandal çiftinden üçüncü çocuk müjdesi!

“Boşanıyorlar” haberleri ile gündemde olan Mustafa Sandal ve Emina Sandal çiftinden üçüncü çocuk müjdesi. İki oğlu olan ünlü çift, üçüncü çocuğu yapmak istediğini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Son haftalarda bir boşanacaklar, bir boşanmayacaklar şeklinde haberler ile gündeme gelen Mustafa Sandal ve Emina Sandal çiftinden müjdeli haber. Ünlü çift, üçüncü çocuğu istiyor.

Mustafa – Emina Sandal çiftinden müjdeli haber

Mustafa Sandal ve Emina Sandal çifti, boşanma haberlerinin ardından Londra’ya tatile gitti. Haberi, Sırbistan’da yayınlanan Gloria dergisindeki “Çift, evliliklerinin 10’uncu yılını Londra’da gözlerden uzakta kutladı” şeklinde başlığı ile yayınladı. Bu haber, kafa karıştırdı.

Son zamanlarda gündeme gelen boşanma haberlerine rağmen birbirlerinin doğum günlerini kutlamaya devam eden Mustafa ve Emina Sandal çiftinin geçtiğimiz hafta aynı gün yeni şarkılarını duyurmaları ile “Ayrılığı reklam için kullandıkları” iddialarını gündeme getirdi.

Üçüncü çocuğu istiyorlar

Sosyal medya hesabından poz verdiği Sırp dergisi Gloria’nın kapağını paylaşan Emina Sandal, dergiye “2 oğlumuz var. Üçüncüyü kız istiyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Mustafa Sandal kimdir?

Emina Sandal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler