Ana SayfaDedikoduİrem Derici: "Uçak Düşsün Ama Sadece Sinan Ölsün"

İlgili Postlar

İrem Derici: “Uçak Düşsün Ama Sadece Sinan Ölsün”

İrem Derici: “Uçak Düşsün Ama Sadece Sinan Ölsün”

O Ses Türkiye yarışmasından sonra yarışmadan elenmesine rağmen büyülü sesi ile milyonlara ulaşıp ünlü olan İrem Derici sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanıyor. Geçtiğimiz gün makyajsız bir şekilde kameralara yakalandı. Müzik stüdyosundan çıkan İrem Derici, sorulan soruları yanıtladı.

“Makyajsızım Şuan Gerçi Boyasam Da Bir Şey Değişmiyor”

Beşiktaş’da bir müzik stüdyosundan çıkarken görüntülenen İrem Derici çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Esprili ve sempatik tavırlarıyla her zaman kendine has bir tavrı olan İrem Derici makyajsız olduğuna dikkat çekerek muhabirlere “Makyajsızım şu an. Boyasam da bir şey değişmiyor gerçi” diye espri yaptı.
Derici, Mustafa Ceceli’yle hazırladığı yeni şarkının 14 Şubat’ta çıkacağını açıkladı

Ünlü şarkıcı İrem Derici-Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl-İzel ikililerin yaptıkları şarkılar 14 Şubatta çıkacak. Muhabirler İrem Derici’ye bunu hatırlatınca ünlü popçu “Ankara’ya giderken uçakta dinledim o şarkıyı. Yıkılıyor. Hatta kıskandım, pilota gidip ‘Uçağı düşür ama sadece Sinan ölsün’ demeyi düşündüm. Gerçekten çok güzel şarkı.” diyerek beğendiğini söyledi.

Muhabbet bu şekilde ilerlerken konu İrem Derici’nin eski aşkı Rıza Esendemir’e geldi. İkilinin son paylaşımları dikkatleri çekmiş ve barışmayı düşündükleri iddiası ortada dolaşmaya başlamıştı. İrem Derici’ye bu konu hakkında soru sorulunca ünlü popçu “Sizi kırmamak için canımı veririm. Fakat bana bu konuyla ilgili bir daha soru gelirse, insanlığımı kalbime gömeceğim ve kimsenin yüzüne bakmayacağım.” diyerek tepkini gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler