Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy Makyajsız Yakalandı

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Makyajsız Yakalandı

Burcu Esmersoy Makyajsız Yakalandı

Şu sıralar Berk Suyabatmaz ile yaşadığı mutlu ilişkiyle magazin gündeminde kendine sık sık yer bulan Burcu Esmersoy makyajsız yakalandı. Hastaneye giderken makyajsız yakalanan güzel sunucu Burcu Esmarsoy, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Esmersoy’u görenler “makyajlı hali ile arasındaki farka bakın” demeden kendini alamadı.

Makyajsız Yakalanınca Hayranları Hayal Kırıklığına Uğrattı

Makyajsız ve bakımlı halleri ile akıllarda kalan, dolayısı ile makyajsız yakalanınca şok etkisi yaratan ünlüler arasında sunucu Burcu Esmersoy’da yer aldı. Fit fiziği ve güzel sunuculuğu ile herkesin beğenisini kazanan Burcu Esmersoy’un bakımlı hali hayranları tarafından çok beğeniliyor.

Sevgilisi Berk Suyabatmaz ile önümüzdeki aylarda evleneceği konuşulan Burcu Esmersoy, önceki gün Etiler Dünya Göz Hastanesi’ne giriş yaparken görüntülendi.41 yaşındaki sunucu, “Gözlerimle alakalı ufak bir rahatsızlığım vardı, onun için geldim. Herkese iyi çalışmalar” derken makyajsız olması dikkatlerden kaçmadı. Burcu Esmersoy’un hayranları “bu kadar fark olamaz” demeden kendini alamadı.

 

Burcu Esmersoy Makyajsız Yakalandı
Burcu Esmersoy Makyajsız Yakalandı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler