Ana SayfaDedikoduKalbimdeki Deniz Dizisinde Beklenmedik Veda!

İlgili Postlar

Kalbimdeki Deniz Dizisinde Beklenmedik Veda!

Kalbimdeki Deniz Dizisinde Beklenmedik Veda!

Fox TV’nin uzun soluklu dizilerinden biri olan Kalbimdeki Deniz dizisinde beklenmedik bir veda gerçekleşecek. Dizinin genç ve yakışıklı oyuncularından Batuhan Ekşi canlandırdığı Mustafa karakterine sosyal medya hesabından veda etti. Bu vedayı gören dizinin takipçileri genç oyuncunun diziden ayrılmasına çok üzüldü.

Kalbimdeki Deniz Dizisinin Konusu Ne?

Çok güzel bir villada, çok sevdiği kocası, iki çocuğu ve yaşlı babasıyla birlikte yaşayan Deniz’in mükemmel hayatı, kocasının aniden ortadan kaybolmasıyla başına yıkılır. Kocasının hayatından endişe ederken, üç gün içinde sahip oldukları her şeyi yitirerek ortada kalmıştır. Deniz’in bilmediği şey, kocasının genç bir kadınla yeni bir hayat kurmak için onları terk ettiği ve bu yasak ilişkinin mimarının en yakın arkadaşı Hülya olduğudur. Zorlukla bulup kiraladığı evde ise onu bir başka büyük aşkı beklemektedir.

Dizinin Çok Sevilen Yakışıklı Oyuncusu Veda Edecek

Kalbimdeki Deniz dizisinin çok sevilen genç oyuncularından biri olan Batuhan Ekşi iki sezondur ‘Mustafa’ karakterini canlandırıyordu. Batuhan Ekşi senaryo gereği bu bölüm ölerek diziye veda edecek. İki sezondur oynadığı diziden ayrılacak olan Batuhan Ekşi, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak veda etti.

Batuhan Ekşi sosyal medya hesabından, “Ne denir bilmiyorum. Siz güzel seyircimize çok teşekkür ederim. Düşünceleriniz, söyledikleriniz beni çok duygulandırdı ve gururlandırdı. Ben de Mustafa’yı çok sevdim, ondan çok şey öğrendim. Dünyada hâlâ iyilik var. Çok seveceğimiz yeni karakterlerde görüşmek üzere, iyi ki varsınız.” diyerek sevenlerine veda etti.

Kalbimdeki Deniz Dizisinde Beklenmedik Veda!
Kalbimdeki Deniz Dizisinde Beklenmedik Veda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler